Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposoby na piekna twarz

Polecane posty

Gość gość

macie jakies domowe sposoby na oczyszczanie twarzy wypryski i przebarwienia?

Gość gość
Taaaak drozdze, cytyna, ogórki itp takie przestarzałe metody. W dzisiejszych czasach i skazonym srodowisku wolę iść na zabiegi do salonu kosmetycznego. Własnie w piatek się wybieram na mikrodermabrazję połączoną z zabiegiem usuwającym przebarwienia.

Gość gość
a jak to wygląda i ile kosztuje?

Gość gość
miałam mikrodermoabrazję, frost peel, peling kawitacyjny, coś tam jeszcze. Już nie dam zarobić kosmetyczkom. Masakra twarzy, wydrenowany portfel. teraz ograniczam fluid, tylko punktowo korektor, zdrowa dieta (ograniczam colę, słodyczę, więcej warzyw), maseczki na twarz, lepsze apteczne kosmetyki, pharmaceris-krem 10% z kwasem migdałowym. Może cera nie jest taka super, super, całkiem okej. ale nie chcę już masakrować twarzy "zabiegami" u kosmetyczek. jak mam czarne kropki na nsie to kupuję peling z kwasem salicylowym z Avonu. Poprostu próbuję kosmetyki.

Gość gość
Ja idę na mikrodermabrazję ale korundową. Potem będę miała wtłaczane specjalne serum na przebarwienia, a na koniec maseczkę nawilżająco- rozjaśniającą. Zapłacę około 140-150 zł, ale wiem, że moja twarz jest dla mnie najważniejsza. Nie będę sama eksperymentować, ufam mojej kosmetyczce i używam tylko te kosmetyki, ktore mi poleci. Jeszcze się nie zawiodłam. A chodzę już do niej prawie rok.

Gość Ola

Miałam pół roku temu bardzo duże problemy z wypryskami na twarzy, były ropne i bardzo bolały. A co najgorsze smarowałam róznymi masciami ale mało to pomagało. Dopiero jak poszłam do dermatologa to bardzo mi pomógł. Wypisał mi specjalne masci robione i mówił abym myła twarz w rumianku oraz czystku. Bardzo mi to pomogło i w ciągu 2 mś pozbyłam sie problemu. Mogę polecić bardzo dobrego dermatologa w klinice    https://prima-med.info/