Gość Niemamkasyyyy Napisano Listopad 27, 2013 Potrzebuję pieniędzy dosyć pilnie... Mam do sprzedania kilka ciuszków, ceny można ewentualnie (rozsądnie) negocjować. -Spodnie- C&A, roz 36, rurki, moro, noszone może ze 2-3 razy ok 30 zł -Spódniczka- biało-czarna, nowoczesna, nie babcina, niby rozmiar L jednak noszę S/M i jest właśnie dobra, Stradivarius, też noszona ok 2 razy- 30 zł -Płaszczyk- Czerwony, krótki, ciepły, 3 roz, diverse- 35 zł -Tunika/Sukienka- Biała, bardzo ładna, kupiona w H&M na dziale dziecięcym, niby jest napisane że rozmiar na 12 lat jednak ja mam 163 i nosiłam do czarnych rajstop- 30 zł - Rurki, jeansy Mango, 38- 30 zł - Dwie bluzeczki w stylu retro: Jedna na takie grubsze ramiączka, w delikatne kwiatki, Vero Moda, M- 15 zł Druga z rękawkiem 3/4 kolorek musztardowy w kwiatki, również delikatne, zakupiona w House, roz M - 15 zł - Spódniczka czarna, elegancka z wyższym stanem, rozmiar 36, H&M- 20 zł - Spodnie- Jeansy, house, rozm 28 (czyli M?)- 25 zł - Bluzka- Szara, lekko asymetryczna z brzoskwiniowymi prześwitami, 38- 10 Drogie panie oczywiście można troszkę cenę negocjować ;) Cały zestaw mogę sprzedać za... 215zł ;) Wszystkie rzeczy są w stanie bardzo dobrym, zdjęcie mogę przesłać na maila, jednak dopiero jutro. Mogę też wystawić na tablice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach