Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marianp

czy można pokazywać zarys krocza w bikini

Polecane posty

czy moja narzeczona może tak chodzić na basen czy plaże czy może zakryć jakąś wkładką? pytam dziewczyn

Gość gość
wkladką? jaki zarys krocza? chodzi ci o zgiecia? daj spokoj to basen i stroj kapielowy jest jaki jest wiele kobiet taki nosi i w tym nic zlego nie ma. jesli kobieta jest zadbana i wygolona 'tam' to nic nie powinno razic patrzacych

dokładnie chodzi o coś takiego: h ttp://naforum.zapodaj.net/6ef74edaaa14.jpg.html h ttp://naforum.zapodaj.net/917d6529c980.jpg.html trzeba usunąć spację na początku, bo nie wiem czemu bez jest uważane za spam

nikt więcej się nie wypowie? mam to tak zostawić i olać niech tak chodzi po basenie?

Gość ONArównieżWYGOLONA
Oczywiście, że może się pojawina basenie i nic w tym złego. Przesadzasz, facet. W czym chcesz ją jeszcze kontrolować?

ja jej nie chce kontrolować, ale gdy tylko zaczęła przymierzać swoje stroje to od razu mi sie w oczy rzuciła dolna część, że za bardzo wyeksponowana a jak już wychodzi z wody w tych strojach to widać jeszcze bardziej gdy mokre

Gość FacetBardzoNormalny
Nic sięnie martw, u jednych dziewczyn widać to bardziej, u innych miej ale strój ma i tego się należy trzymać. Wiadomo, różne "zboczki" mogą za nią wodzić wzrokiem, ale to nie tylko za nią, są tacy, których byle cycek potrafi rozkojarzyć choćby w wałnianym biustonoszu. Twoja kobieta nie łamie żadnych norm obyzajowych czy społecznych - problem mają ci, którym to przeszkadza - nie ona.

Gość gość
Gościu Ty też masz zarys swojego krocza i jakość Ci to nie przeszkadza- normalny to Ty jesteś???

Gość gość
to rozumiem ze jak ty chodzisz na basen to upychasz fiuta i klejnoty do tylu i zaklejasz tasma zeby ci nie bylo widac "zarysu"?

Gość gość
kształt piersi i "myszki" pod bielizną/bikini to najnormalniejsza rzecz pod słońcem... tak samo jak zarys penisa ;)