Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do autobusu wsiadla gruba brzydka locha z murzynem

Polecane posty

Gość gość

ona byla szeroka jak dwoch murzynow i atrkacyjna 2 albo 1/ 10 a ten ciemnoskory nawet nawet. przykre,ze biora co popadnie. z drugiej strony i tak ma lepiej niz taki turek na ktorego zadna nie poleci ani gruba anu chuda

Gość gość
a małe murzynki byli?

Gość gość
szkoda, trzeba ją było pogonić może byś się załapała

Gość pod wrazeniem wrozeniem
ciekawe miedzynarodowe uwagi :( a murzyni I turcy to jakis podgatunek bez szans na zwiazek ? ,chyba ze z locha jak to interesujaco autorka ujela .co za idiotyzmy.. :(

Gość gość
zauwazylam,ze wsrod moich kolezanek tylko desperatki lubia ciemnoskorych (latynosow i cyganow) a te pewne siebie chca Polaka,niemca albo czecha...te brzydkie pewnie licza na to,ze beda miec ladne dzieci, bo mulaty najczesciej sa ladne nawet jak maja brzydkie mamy :(

Gość gość
szkoda, trzeba ją było pogonić może byś się załapała Nie bądź okrutny/a, biedaczka będzie płakać w kącie "czemu ja tak nie mam", "czemu jak tak wyglądam", "czemu żaden mnie nie chce / ten wymieniony Murzyn".

Gość gość
Mam chłopaka Polaka :) a gdyby mnie opuścił i szukałabym obcokrajowca to mam wielu znajomych z UE, Australii, Izraela, nie muszę być z Arabem, muzułmanem, hindusem itp.

a oni nie musza byc z toba :P

a latynosi I cyganie to dla ciebie to samo?:) jestes taka glupia czy tylko udajesz ?

Gość gość
fanka Arabow czy próbujesz się dowartościować wieczorową porą? :D

Gość gość
Nie generalizujmy, ja znam Rumuna, który ma blond włosy i błękitne oczy , jest bogatym młodym biznesmenem i świetna partia ogólnie , a Polki desperatki jednak lecą na to co poleci na nie, ale co kto lubi, jak chcą mieć HIVa to droga wolna :)

ja tam marze o chopaku czechu :D wolalabym od hiszpana. zwlaszcza ta uroda .... co za kretynka.

ja tam marze o chlopaku z czech.... :D ta uroda ...:D wolalabym nawet od hiszpana.