Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się kochać gdy rodzice śpią za scianą

Polecane posty

Gość gość

no właśnie...jakie pozycje stosować żeby się nie wydało ? :)

Gość gość
może tak na boku

Gość gość
na łyżeczkę, przetestowane ;)

Gość gość
o fakt to może się udać:D

Gość gość
głośno , moze dołączą się

Gość gość
Przede wszystkim nie na lozku . Zdradliwe zawszw skrzypnie. My puszczalismy tv ina podlodze na kocach . Albo na stojaka . I trzeba sie bylo wstrzymywac z fonia.

Gość Trele morele i bach
Pozycje nie mają tutaj nic do tego. Trzeba być cicho i nie używać łóżka, chyba, że nie skrzypi. ;)

Gość gość
Cicho:-)

Gość Lufę nie
Jakie pozycje? No kufa! Pozycje nie mają tutaj znaczenia. Ile macie lat? Kolejne dzieci zabierają się za seks?

Gość aktywna kobieta bez orgazmu
nie udawać orgazmu.

Gość ciężki dzień
@lufę nie - tak to jest jak ktoś to robi dopiero po raz 10 i myśli że jak będzie miał partnerkę u góry to będzie ciszej. Poradze jak przedmówca podłoga, podłoga i jeszcze raz podłoga.Sprawdzone wielokrotnie - to z tą fonią to też prawda.:)

Gość gość
pamietam jak mieszkalam u swojego chlopaka. my w 1 pokoju w 2 jego matka. potrafila bezczelnie powiedziec ze ona nic w nocy nie slyszy jak sie seksimy.

Gość gość
my z dziewczyna na lozku . cale szczescie ze noe skrzypi ale co chwile ktos przechodzi przez korytarz i nas dekoncentruje . oczywiscie trzeba wylaczyc glos. :-D no i problem rozebrac sie do konca czy zostawic cos na sobie zeby wrazie ewentulnej wizyty cos miec na sobie

Gość gość
pierwsza sprawa ustalić warunki prywatności. Minimalne to nie ma wchodzenia bez uprzedzenia - zgody, choćby wieczorem. Druga zasada - łóżko ie może skrzypeć. Nie tylko ze względu na seks, ale zwykła elementarna zasada wygody, możliwości spokojnego snu. Jak te dwa warunki się spełni to jest już ok. Trzeci element - prosty do zrealizowania - przyzwyczaić domowników do używania przed snem - zawsze radia albo jakiejkolwiek muzyki, np automatycznie wyłączającej się po jakimś czasie. Nie za głośno, ale skutecznie będzie wygłuszać ograniczone odgłosy seksu. Oczywiście jak przyczai się pod drzwiami to usłyszy ale to już jego sprawa, normalnie nie powinno być już krępująco - dla wszystkich.

Gość gość
pare miesiecy przed slubem zamieszkalam i przyszlego meza,po paru tygodniach moj przyszly tesc zaskoczyl mnie z pytaniem,otoz zapytal mi sie czy mnie jego syn zadowala i mi wystarcza,bo on moze zastapic syna bo ma lepsze doswiadczenie,zaniemowilam i propozycje odrzucilam,ale po glowie mi te slowa chodzily i nie dawaly spokoju,on co jakis czas to samo pytanie zadawal,dziwny zbiegl okolicznosc**przyszla tesciowa poszla na noc do pracy a moj przyszly zadzwonil zeby sie nie gniewala bo musi zostac w pracy do rana a jutro bedzie mial wolne.gdy moj przyszly tesc to uslyszal to zaraz sobie uplanowal ze mamy dla siebie czas do rana,przeprowadzilam z nim szczera dyskusje po tej dyskusji poszlam sie odswierzyc pod prysznic i on tez przyszedl bo tak uzgodnilismy,pod prysznicem troche mu wacka popiescilam rekami i w buzi.potym do sypialni z nim poszlam i dzwi zamknelam

Gość Sexfan
To ja bym juz z taką ścierą ślubu nie wziął

Gość gość
a ja przez to jestem jego najukochajsza i wszystko co robi to tylko dla mnie

Gość gość
namiętnie

Gość gość
To może na dwa baty byś poszła. Tata udzieli synkowi instruktażu a ty będziesz miała dwa h u j e w d***e i wszyscy będą zadowoleni :-)

Gość gość
ja mieszkam z teściami oni na dole a my na górze i często się zdarza że jak jakieś walentynki lub dzień kobiet to uprawia sex w środku tygodnia nie tylko weekendy jak to bywa zazwyczaj ale co, kochamy się i wiadomo łóżko trochę już skrzypi lub wydaje odgłosy inne niż podczas snu i jak już skończyliśmy to po kilku minutach zaczęło skrzypieć łyżko na dole i jeszcze jęki teściowej, my z żoną w lekkim śmiechu mówimy do siebie nawzajem o masz chyba narobiliśmy im ochoty, a że teść postawny człowiek to i dźwięk się rozchodził . Na drugi dzień przy śniadaniu mówię do teściów ale wczoraj żeście dawali czadu było słychać w całym domu skrzypienie łóżka a teść do mnie mówi tak przez 16 minut mam dudniło wasze łóżko to szybciej to wolniej i tynk się kruszył to nam się młode lata przypomniały i też uprawialiśmy sex . Tak więc pośmieliśmy się z upojnej nocy teściów i naszej i teraz jak teście słyszą nasz sex to się pytają to jak wnuki będą po wczorajszym, albo my się śmiejemy że teście znów nam trzęsienie ziemi robili w nocy. Nie mam co się wstydzić jak się każdy kocha z prawdziwej miłości to nie patrzy się czy słychać czy nie to normalna rzecz to było jest i będzie słychać, Teraz to nawet specjalnie robimy to głośniej i teście zresztą też :-)

Gość gość
U na z tym nie ma problemu przeciwz to normalne ze dorosli uprawiają seks i z czym się tu kryć ja mam 20 lat i przynajmniej 3-4 razy w tygodniu chlopak spi umnie to chyba wiadomo ze bedzie seks rodzice mają 45 lat to w sile wieku i też lubią się bzykać i nikt nato niezwraca uwagi czy coś słychać drugiego pokoju czy nie bardzi czesto jet tak że akcje toczą się równolegle

Gość gość
mam 20 lat uprawiam seks z chłopakiem od 17 roku rodzice o tym wiedzą i słyszą nas my słyszymy ich to chyba normalne że dorośli ludzie się bzykają i nie powinno to nikogo dziwić

Gość gość
no mnie to dziwi ... panna sprowadza chłopaka pod dach rodziców i za śćianą uprawia z nims seks i jeszcze twierdzi ,że jest dorosła . I ty i twoi rodzice nie macie żadnych zasad .