Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blagam pomozcie Ja chyba trace zmysły Tak go kocham

Polecane posty

Gość gość

Mam z nim kontakt od wielu lat ale byłam z nim tylko pare miesięcy.Czasami do tej pory sporadycznie niezobowiązujący seks.On twierdzi że nigdy nie będzie ze mną,że jestem głupia uposledzona itp...Mówił mi to setki razy żebym nie robiła sobie złudzeń.ALe dzwoni pogadać,czasem..Średnio pare razy w tygodniu...Jak tylko zaczynam się spotykać z kimś to zaczyna dzwonić częściej i pyta czy już "z tym kimś spałam"Jak były taki sytuacje że miałam zostać u kogoś na noc to mówił że nie chce mnie znać...zrywał ze mną kontakt..Dlatego ja jak kogoś poznaje to nawet jak spotykam się już ponad pół roku nie ide do łozka..Wciąż mi się wydaje,że mam być mu wierna...że jestem tylko jego.A przecież my nie jestesmy razem..Spotykamy się raz na dwa miesiące i on mi mówi że nigdy nie będziemy razem.Nie jestem desperatką na prawde mam się z kim spotykać.Ale seks....po prostu nie potrafie,czułabym że go zdradzam,że nie mogę...Płakać mi się chce

Gość gość
Najgorsze jest to że pogodziłam się że znim nie jestem.Ale mam problem by stworzyć coś z kimś innym,mam problem z bliskością.Brzydziłabym się sobą gdybym uprawiała seks z kims innym niz on.To przecież jest chore.Nie piszcie że to świeza sprawa bo od 5 lat z nim nie jestem...I od 5 lat mam ten problem a nie jestem nastolatką.MAm 27 lat..Co mi dolega?

Gość gość
No prosze niech ktoś mi doradzi co mam zrobić?jestem zmęczona tą sytuacją to trwa tyle lat..Żaden psycholog nie jest wstanie mi pomóc

Gość gość
toksyczny związek...Boisz się bliskośc****ewnie w dzieciństwie rodzice nie okazywali Cu zbyt dużo milosci lub jedengo z nich Ci zabrakło. Masz problemy z poczuciem własnej wartości. Żaden psycholog Ci nie pomoze jeśli sama nie postanowisz z tym zerwać.To jest uzależnienie tak jak alkohol, narkotyki itd. To toksyczna milosc. Jeśli psycholog Ci nie pomogl idz na ustawienia systemowe Berta Hellingera i zobaczysz z czego to wynika i na planie ustawien rozwiążesz ten problem. Musisz kobieto zawalczyć o siebie bo jesteś mloda i masz szanse na udany związek przy boku kochającej Cie osoby. Każdy człowiek zaasługuje na milosc 24h na dobe, 7 dni w tygodniu, 360 dni w roku!! :) Walcz o siebie bo caly swiat przed Toba i cale zycie - tkwienie z tym dukiem w takim układzie wyniszcza Cie i pozbawia własnej wartości. Poradzisz soebi zrób tylko pierwszy krok!!

Gość gość
dzięki:)))Czytam o tych ustawieniach...Tak bym chciała żyć normalnie.Najlepsze że sama zawsze dawałam rady znajmym jak wyjść z toksycznego związku,a sama jestem tak głupia...

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji jak Ty - ustawienia mi pomogły plus praca nad sobą:) Dasz rade - człowiek może się podnieść ze wszystkiego:)!!!

Gość gość
NIe wiem z jakiego jesteś miasta - ale Ja z Wawy i ustawenia robiłam u Ewy Cyzman-Bany (polecona przez moja psychoterapeutkę). Siedzialam na psychoterapii i nic z tego nie wynikało, az po ustawieniach ruszyły zmiany:)

zgadzam sie z wypowiedzia wyzej.Toksyczny zwiazek .Tak sobie pomyslalam, czy nie masz kogos bliskiego , kogo mozesz wtajemniczyc w swoj problem .Moze Mama ? To co robi ten czlowiek jest obrzydliwa manipulacja , znecaniem sie psychicznym nad toba.Powinna taka osoba z gnojem porozmawiac, by odczepil sie od Ciebie i cie nie niszczyl .Postraszyc gnoja zalozniem sprawy o znecanie sie nad toba psychicznie i wciaganiem cie w depresje . Powinnas nauczyc sie byc asertywna -jasno , wyraznie powiedziec :STOP mu. Wiernosc****oczucie wlasnosci, ktore wymusil na ciebie psychologiczna manipulacja sa tak niszczace , ze powinny podlegac karze . A karzesz sie Ty sama .To jest wampir emocjonalny .

Gość gość
Powinnas zerwac z nim kontakt bo bez tego sobie nie pomozesz

Gość koallamm
ale obrzydliwie cię ten świr zmanipulował. Eleene ma rację

Gość gość
bo ty faktycznie jesteś upośledzona, taki wór na spermę jesteś, co rozkłada nogi nie mysląc i nie zastanawiając sie czy facet w ogole cos do niej czuje czy tylko cche zamoczyc, jestes takim dnem, takim zerem

Gość gość
powinnaś przestać odbierać telefony :) W końcu odpuści i będziesz wolna. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, że by cię olał jakby się pojawiłą nowa, to nie miej :)