w0509 0 Napisano Listopad 27, 2013 Witam właśnie zaczęłam głodówkę 26.11.2013 waga 106 kilo wzrost 165cm 27.11.2013 -- 2 dzień głodówki wcale nie czuję głodu.nie wiem czy to nastawienie przecież to 2 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0509 0 Napisano Listopad 27, 2013 27.11.2013 waga 104.40 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JASKIERKA57 0 Napisano Listopad 27, 2013 gratulacje dobrze Ci idzie:) to jak z tą głodówką jesz coś wogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 27, 2013 A jakie masz plany po glodowce ? Nie boisz się joja ? Nie chcę być złośliwa ,ale obawiam sie że taka głodówka może dać więcej złego niż dobrego ... Ale i tak powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NIKA72 0 Napisano Listopad 28, 2013 Witaj. Ostatnio w telewizji widziałam program,gdzie kobitka zawzięła się i przez 2 tygodnie ciągnęła tylko na wodzie...i owszem zgubiła dużo,ale stan jej skóry był w opłakanym stanie.Konieczny był zabieg ,bo skóra na brzuchu mega "wisząca".Estetyka,ale do gubienia kilogramów trzeba podchodzić mądrze i zadbać o zdrowie,bo to najważniejsze Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arizona2017c Napisano Listopad 28, 2013 Witam. Kilka dni postu nikogo nie zabije z tym, że musisz się liczyć z tym, że organizm musi dostać białko, jeśli nie dostarczysz w pożywieniu to będzie ciął Twoje własne mięśnie i skończysz dietę z mniejszymi mięśniami. x W kioskach pojawiła się nowa gazeta: "O czym lekarze ci nie powiedzą" w której jest kilka dobry artykułów o chudnięciu na diecie bez zboża i dietach nisko węglowodanowych, między innymi jest opisany przypadek gdzie grupę mężczyzn z wagą 115-125kg podzielono na 2 grupy, jedna była na głodówce, druga była na diecie nisko węglowodanowej, po 10 dniach spadki wagi w obu grupach były podobne około 10kg, różnica była w ilości zgubionego tłuszczu, grupa na głodówce straciła 3,7kg tłuszczu, grupa na niskich węglach ponad 7kg. x "O czym lekarze Ci nie powiedzą" można kupić też przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arizona2017c Napisano Listopad 28, 2013 http://ulubionykiosk.pl/demo/97-o-czym-lekarze-ci-nie-powiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciuwka Napisano Listopad 28, 2013 Osobiście zamiast głodówki proponuję wykonać kilka ćwiczeń codziennie i po prostu odstawić słodycze, napoje słodkie... Głodówka to nic przyjemnego. Potem rzucisz się na jedzenie np pizze i tyle będzie z tych "głodówek"... Zdrowsze odchudzanie trwa dłużej, ale jest warte swojej ceny. Takie moje zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arizona2017c Napisano Listopad 28, 2013 Wszystko zależy kto i jak robi głodówkę - moim zdaniem jeśli chcemy uzyskać efekty głodówkowe dużo prościej wprowadzić do stylu żywienia, okresowe posty - IFy (intermittent fasting). Efekt głodówki rozłożony w czasie, chudnięcie podkręcone, nie pojawia się palenie mięśni. x W wątku: Wyzwanie: Schudnij 20kg pomiędzy 1 Maja 2013 - 1 Lipca 2013 - Cześć 2 !!! - jest dużo linków o IF-ach, dziewczyny robią IF-y cyklicznie i chudną. x Głodówka jest dobrym pomysłem jeśli nie trwa dłużej niż 3 dni, po tym okresie wyjadamy glikogen z mięśni i organizm zwalnia drastycznie metabolizm podstawowy i zaczyna ciąć własne białka, żeby zaspokoić potrzeby mózgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0509 0 Napisano Listopad 28, 2013 Jak byście tak chudli to nic nie powstrzymuje dziś 3 dzień 103 kilo dużo czytałam na temat głodówki i wiem że nie jest to wcale takie łatwe na razie się czuje dobrze nawet bym nie pomyślała że można żyć bez jedzenia jeden dzień a tu już trzeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0509 0 Napisano Listopad 28, 2013 28.11.2013 103 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w0509 0 Napisano Listopad 29, 2013 29,11.2013 4 dzień głodówki 102.50kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2013 zjedz glupia jakies bialko i tluszcz, nie zmadrzejesz, ale przynajmniej nie zaszkodzisz swojemu nawyklemu do obzarstwa organizmowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniak08 Napisano Listopad 29, 2013 to ja z Tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Grudzień 3, 2013 Głodówka to najgorsze rozwiązanie w Twoim przypadku przy takiej wadze. Efekt jojo murowany, musisz podejść do tego z głową bo inaczej jeszcze bardziej się pogrążysz ;/ Mi kobieta dla której zajmuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I już po miesiącu spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z maluchami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. Skład to tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach