Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj pępek problem

Polecane posty

Gość gość

czasami smierdzi mi z pepka i jest zaczerwieniony. ale zauwazyłam ze problem nasila sie gdy nosze jeansy w ktorych guzik przypada wlasnie w miejscu pepka. rano wychodze do pracy o 5 wracam o 18.30 wiec przez tyle godzin pepek nie oddycha. czy to moze byc od tego?czy moge posmarowac pępek mascia cynkowa? naczytalam sie w necie o roznych przetokach i groznych chorobach i chyba dzis nie zasne:-(

Gość gość
To nie chodzi o to, ze pepek nie oddycha, jestes pewno uczulona na material, z ktorego zrobiony jest guzik, szczegolnie jesli podobny problem nie wystepuje gdy nosisz inne spodie, legginsy, czy spodniczke albo sukieke

Gość gość
mam dosc gleboki pepek i zawsze mialam problemy z utrzymaniem go w czystosci.czesto wygrzebywalam z niego rozne farfocle.czasami mocno zaschniete a czasami lekko wilogtne. ale odkad jestem tyle czzasu poza domem glownie wjeansach prblem sie nasilil

Gość gość
gdzies przeczytalam ze pekiem moze wydobywac sie mocz. strasznie sie boje ze mi sie tez cos takiego zrobi,ze to sa poczatki.

Ile pępków tyle artystycznych zakrętasów. Proponuję spodnie biodrówki, bo to jest taka pozostalość po życiu płodowym, że trzeba w niektórych przypadkach traktować ją wyjątkowo delikatnie.

Gość gość
Jak mozesz miec problem z utrzymywaniem pepka w czystosc***przeciez wystarczy dobrze umyc i wytrzec codziennie przy kapieli?! Zaacznij nosic spodnie biodrowki i nic ci nie bedzie pepka zaslaniac, wiec bedzie oddychal...

Gość gość
Ja mam tak samo,wiec luzik.Kiedys latem tak mi guzik dal czadu,ze mialam otwarta rane.Wiesz co ja robie?Podklejam guziki plastrem.Dobry jest taki na flizelinie,przypomina papier,nie uczula.

Gość gość
pepek mam głęboki i zwily wiec uwierz ze ciezko czasami umyc go tak po prostu woda i osuszyc. musze czyscic patyczkiem a suszyc chyba bede suszarka bo wytarcie recznikiem to chyba za malo

Gość gośćjakis ram
hej mam ten sam problem! Dzisiaj zauwazylam ze pepek w srodku jest zaczerwieniony ( mam głeboki pepek) do tego strasznie z niego smierdziało przemyłam mydłem, spirytusem i srebrem nanokol. narazie mniej smierdzi. poradzi cos ktos? do tego przy wyproznianiu sie stasznie piecze mnie o***t, zauwazyłam ze jest w kolo zaczerwieniony :///

Gość gośćjakis ram
niech ktos pomoze.....ja sie tak strasznie wszysstkim przejmuje, :(