Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaj

samochód dla kobiety

Polecane posty

Gość jajajaj

Witam, odłożyłam gotówkę i potrzebuję kupić auto, problem w tym, że mało się znam a nie chce by ktoś wcisnąl mi bubla. Samachód moze kosztowac max. 7tys. Ma działać, mało palić. Ktos moze mi podpowiedziec?

Gość gość
syrena bosto

Gość gość
Za taką kasę to każdy będzie bublem

Gość jajajaj
to jaki nie będzie bublem?

a to samochód dla kobiety ma jakieś szczególne cechy? to za kierownicą nie jest się kierowcą poprostu? a nie kobietą czy mężczyzną?

Gość jajajaj
Pomińmy te 7 tys. moge wziac kredyt, chociaz to juz ostatecznosc....

Gość gość
Za takie pieniądze powinnaś kupić Alfe 147, idealne auto dla kobiety z klasą. :classic_cool: imageshack.us/a/img46/1117/9q67.jpg

Gość jajajaj
"a to samochód dla kobiety ma jakieś szczególne cechy? to za kierownicą nie jest się kierowcą po prostu? a nie kobietą czy mężczyzną?" nie piszesz na temat, bo nie zakładałam tego tematu by dyskutować czy samochód może być kobiecy czy nie, a raczej może być. to miałam na myśli pisząc że dla kobiety.

Gość jajajaj
ewa dalej nie na temat

Gość gość
Moja żona od prawie 10 lat jeździ mini-vanami i jest bardzo zadowolona. Był już Scenic*****otem Zafira B a teraz jest Scenic III - bo to takie kobiece auta. Głównie ze względu na duży bagażnik pod zakupy i wakacje. Może za te pieniądze uda się kupić Merivę? Wcześniej żona jeździła Fiatem Punto który teraz tłucze mój tata i to też jest w miarę solidne i bezawaryjne auto, tanie części zamienne. I dostępne w cenie 7tyś. Gdybym dysponował tylko 7tyś. to wybrał bym właśnie Punto. Przy ostatniej zmianie zastanawialiśmy się czy nie kupić Punto Evo, ale żona jak wsiadła to nie mogła się przyzwyczaić do tak małego auta.

Gość jajajaj
Jestem dosyć świeżym kierowcą i myślę, że jak na razie właśnie samochód typu fiat punto czy ta alfa 147 były by w sam raz, bo właśnie są takie małe. Owszem podobają mi się mini vany jak i również inne samochody, ale to z czasem gdy nabiorę doświadczenia. Dziękuję za podpowiedzi.

To zależy wyłącznie od ciebie jaki chcesz samochód. O kwestie jakieś techniczne spytaj jakiegoś zaufanego mechanika czy znajomego. Nic bardziej mylnego, że dla kobiety jest idealny mały samochód. Wiem coś o tym. Skoro jesteś kierowcom to już czymś jeździlaś i wiesz w jakim autku dobrze się czujesz.

Gość gość
Ja mam nissana Almera Najwspanialszy niezawodny i minimalnie palący woz. Wygląda oki jest maly i wygodny. Polecam.

Gość gość
skoda fabia (stara zwłaszcza sedan ładniejsza ;-)), citroen saxo (mało pali), może jakieś renault megane albo seat ibiza? bo rozumiem, że po prostu chodzi o popularne, w miarę małe auto, tanie w eksploatacji i naprawie, ładne :-P? jeśli jesteś początkującym kierowcą wybierz mały silnik żeby od początku nie uziemić się wysokim OC. ze zwyżkami... z troszkę droższych chyba fajne i popularne są mazdy 3, hyundaie te mniejsze i10, i20 itp?

Gość gość
Blondyna k***a kierowcĄ

Gość kup jaśniejszy
Auto dla kobiety???? O co chodzi??? Kup samochód na który cię stać i który Ci się podoba. Jestem kobietą, jeżdżę Saabem 93 TTiD. Jest to auto dla kobiety?

Gość gość
Ja jeżdżę toyotą yaris. Kupiłam za 10 tys. I jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
ford ka 2007 ale jeszcze musisz miec kase na ubezpieczenie i inne pierdoły

Gość gość
Samochód powinien być prosty w obsłudze, elktroniki niezbędne minimum, ekonomiczny, mocny, wysoko zawieszony - na polskie drogi, tani w częściach itp.. itd. Na przykład dacia nowy duster :)

Gość gość
Polecam ci yaris toyote. Kup nie bedziesz zalowac

a ja mam honde CRV 2007 i jestem mega zadowolona.( tyle że koszt 55 tys. )Na początku chciałam jakieś małe auto, mam bardzo duże i nigdy bym go nie zamieniła. Prawo jazdy mam od niespełna 1,5 roku.

Gość gość
o tak, dacia duster swietny, trzeba trochę czekac jak się zamowi

Gość gość
za ta kwote dostaniesz Nisan Micra , Reno CLIO ,TWingo , Peugeot 206 Opel Corsa . Toyta Yaris jest droga tak samo Vw Lupo. Tanie sa Fordy Ka taki damski samochod maly wszedzie zaparkujesz

Gość xxmagicaldreamsxx
bardzo dobrym i ekonomicznym autem jak ktoś wspominał jest RENAULT TWINGO. ja go mam i jestem bardzo zadowolona. moim zdaniem jest to bardzo dobre auto właśnie dla kobiety. małe zgrabne i oszczedne :-)

Gość gość
tylko toyota yaris, najmniej awaryjny a babki go bardzo lubia

Gość gość
ale za 5 tys Jaris to zlom , a czesci bardzo drogie ,