Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morfeusz11111

jak to jest z dużymi pałkami

Polecane posty

jak głębokie macie panie c**ki?pytam bo mam sporego i wiele razy mimo tego że partnerka była mokra i ostro napalona wsadzenie całego penisa w c**kę sprawiało mym partnerkom ból,nie spotkałem takiej w którą do końca bez oporów bym wszedł.nie miałem tak wielu partnerek jak niektórzy tu na ero ale kilka ich było,panie tu piszą że jednak rozmiar ma znaczenie a tu widać że nie do końca to prawda,

Gość gość
ja mam 18cm i powiem szczerze ,że dobijam do końca i cały nie wchodzi.

Gość gość
12 cm wystarczy

Gość gość
Jak studiowalam to zdarzylo mi sie ze rozlorzylam nogi i dopiero ujrzalam ja ka palke bede w sobie mialam ale calej nie wlorzyl i po paru minutach juz go z siebie wypchalam bo duzy bol i dyskonfort mialam i juz nigdy wiecej na takiego sie nie zgodzilam. mam teraz faceta ktory ma 15cm i z roskoszy szaleje i jak ma chec tak mnie bierze a urzywa czasami obie dziurki ,a na moja prosbe do buzi tez mi go po same jajka daje bo nauczylam sie glebokie gardlo robic

Gość gość
21:45, ciekawe gdzieś Ty studiowała? bo z taką ortgorafią to do szkoły średniej CIę nie powinni wpuścić ....

w końcu konkretna odpowiedz a co z tymi co pragną przespać się z afroamerykanem?ciekawi mnie czy dały by radę,osobiście myślę że niewiele jest takich co by wpuściły w siebie całego

Gość gość
moj obecny facet ma 14 cm i jest najlepiej. poprzedni mieli wieksze i to byl koszmar;( teraz jest ok, ale enadal w niektorych pozycjach czuje bol. Uwazam ze licza sie umiejetnosci a nie rozmiar

Gość gość
Duże pauki są do niczego, zawsze sprawiają ból (mówię o sobie) teraz mam faceta który ma ok14 cm i jest bosko :)

Gość wiolaxz
ja spałam z afroamerykanem i wcale mi przyjemnie nie było bo miał b.długiego i bolało!! Ale ciacho z niego niezle bylo ;-) b.umiesniony

Gość gość
kiedys poznalam faceta ktory sama glowke mial duza a czon penisa byl w miare i roznie probowalam ale w siebie go nie wepchalam i zrezygnowalam, nawet do buzi duzy problem mialam

Gość gość
Duże pałki są lepsze,ale u tych co nimi dobrze władają.

zaacznij nad nim panowac. nie napinaj go do konca i nie bedzie odczuwala bolu. Najwyzej po seksie bedze cie czuc kilka dni :P

Gość Bo najlepiej
...to około 15cm długośc***enisa!

Gość gość
kiedys sie kochalam z facetem co mial ale mial ho ho ho tylko polowa operowal bo mnie rozumial ze ja nie studnia,tylko kobieta ale i tak dwa dni czulam go w sobie taka rozciagnieta bylam,ale gdy nastepnym razem juz sie na niego nastawilam i on mi pipcie pomasowal to juz super bylo i orgazmy mialam i juz nie chamowalam tylko sobie dogadzalam ile chcialam,a na kazdym nastepnym spotkaniu bylo lepiej az doszlam to tego ze go calego w sobie schowalam i z uciechy biodrami ruszalam

Gość gość
Moja pałeczka ma 21 i sądzę,że potrafię ją się posługiwać.Wiele jest pozycji gdzie mogę bez oporów do końca.