Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawikeee

Prawiki mają prawo wymagać dziewicy

Polecane posty

Gość gosc14
Trzeba iść, robota czeka.

Gość gość
BSA uwazaj na slownictwo. "Kuper" to moze miec kaczka , nie ja. "Bzykanko"? Z gimnazjum sie urwales? I o moje dziewictwo sie nie martw, jest w dobrych rekach mojego chlopaka, niedlugo meza.

Gość gość
Brunet196cmC, jak masz na imie? Wydaje mi sie, ze Cie znam.

Gość Brunet196cmC
wydaje ci się ...

Gość gość84
Wymagać to sobie mogą, ale jest jedna rzecz. Chyba lepiej jak prawik spotka dziewicę lub ogólnie niedoświadczoną dziewczynę, bo z doświadczoną to pewnie skończy się tragicznie, głównie dla niej. Taka będzie już miała swoje wymagania, poprzedni partnerzy mogli być całkiem dobrzy w te klocki, a tu taki prawik przychodzi i jest lipa.

Gość gość
kobiety pragną r****czy i szybko tracą dziewictwo, często w klubach, dyskotekach czy będąc sponsorowane

trochę mnie tu nie było , do gościa z 22:12/ 27 lis., nie dziewica ale spotkałam fajnego chłopaka który już miał to za sobą i jesteśmy razem już razem 8 lat i był moim pierwszym !i nie żałuję czyli do gościa z 22:14/27 lis. czyli jestem z tym chłopakiem do gościa z 22:15 / 27.lis , sam jesteś ściera i jestem mężatką i bardzo szczęśliwą , a nie jakąś kurą domową !

gość84 masz rację najlepiej niech taki prawik pozna dziewicę , bo oboje niedoświadczeni i mogą się poedukować wzajemnie :-) i miałby tą pewność że jest po prostu tylko dla niego . tylko dziwi mnie tytuł , że prawiki mają prawo wymagać ? no dobrze , ale jestem ciekawa co byś zrobił jakbyś poznał fantastyczną dziewczynę ale nie dziewicę , byś z niej zrezygnował dla swych wymagań ?