Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Jakie polecacie? W miare tanie i żeby nie przytyć ;P

Gość gość
jak to? musisz isc do gin i on najlepsze wybierze, wczesniej musisz miec badanie hormonow

Gość gość
Ja bym chciała się dowiedzieć po jakich sie tyje, zeby tych nie brać

Gość gość
każdy organizm reaguje na tabletki inaczej :o mnie koleżanki odstraszały od yaz, bo roztyły się jak świniaki, a ja brałam wiele miesięcy i nawet schudłam, bo mi się jeść przy tym nie chciało, więc żyłam o jednej bułce dziennie... nie wspominam o konsekwencjach tego działania. idź do gina i niech Ci dobiera, a nie naczytasz się forum i jeszcze krzywdę sobie zrobisz 🖐️

Gość gość
to zalezy od twojego poziomu hormonow od jakich mozesz przytyc

Gość gość
Po kazdych mozna przytyc albo schudnac, albo i nie, zalezy jak organizm zareaguje.

Gość gość
Po kazdych mozna przytyc albo schudnac, albo i nie, zalezy jak organizm zareaguje.

Gość gość
odpowiadając na pytanie obecnie biorę Diane35 wbrew opinią czuję się po nich dobrze i nie tyję,wcześniej brałam Novynette(co jakiś czas lekarz zmienia mi tabletki) i też bez odczuwalnych skutków ubocznych waga trzyma się ta sama.I cena nie obciąża portwela.

Gość gość
portwela mówisz... :o🖐️

Gość gość
mnie wszyscy mówili że po regulonie utyję, a chudnę. Tylko że u mnie chodziło o zespół policystycznych jajników, bo jako metodę anty zawsze tabletki skreślałam, nie chciałam sie faszerować hormonami... a tu proszę, okazuje sie że przez najbliższe 25 lat bede na hormonach jechać. o ironio...

Gość gość
a co;) niech będzie portwela,nie wiem czemu tak napisałam.

Gość gość
Ja nie pamiętam jakie brałan ale przez 2 miesiące nie było seksu prawie wgl może ze 3 razy:) nie miałam ochoty chodziłam zła na szczęście nie przytyłam :) po prostu źle mi dobrała pani doktor także najlepiej pójść do dobrego gin przebadać się i niech on wybierze:)

Gość gość
moja ciotka bierze Rige.....coś tam. Czasem mówi..idę bo Ridge i ja umówieni jesteśmy na 20 stą a on został w domu:) niestety pączuś się z niej zrobił, jej to nie przeszkadza ale innym odradza.

Gość Sordna
Mam do odsprzedania 84 tabletki Micronor - czyli 3 blistry po 28 tabletki. Cena 100 zł ( możliwość negocjacji) w oryginalnym opakowaniu, ulotka po angielsku poniewaz wlasnie przeprowadzilam sie z Anglii i zdecydowalam ze juz nie bede ich brala. Możliwość odbioru osobistego - Warszawa Bemowo lub Centrum Możliwość wysyłki list polecony ok. 6/7 zł. kontakt: ewel.tarasz @ gmail. com ( bez spacji oczywiscie ;))

Gość gość
Jaka normalna dziewczyna zgodzi się kupić tabletki przez internet??

Gość gość
Daylette - polecam bo niedrogie i skutki uboczne nie są wielkie