Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsza w świecie 23

Ludzie mnie bardzo lubią bo jestem fajna i wspaniała

Polecane posty

Wszyscy chcą się ze mną spotykać, mam dużo wiernych koleżanek i kolegów, powodzenie u facetów. Ostatnio wygrałam konkurs rysunkowy, bo jestem artystką dobrą i jak widać docenianą. Dzisiaj w mpk jeden przystojniak do mnie zagadał, pochwalił że ślicznie wyglądam i że mam super czapkę i słysząca to dziewczyna stojąca obok chciała wiedzieć gdzie kupiłam takie fajne rzeczy :) Za rok kończę studia, a już pracuję w renomowanej firmie i dostaję całkiem ładną wypłatę, na razie na pół etatu robię, ale jak potem przejdę na cały, to będzie spoko, tym bardziej że atmosfera w pracy świetna. Tak więc przyszłość zawodową już mam zaklepaną i siedzę i czekam teraz aż wróci mój kochany, wysoki i przystojny chłopak. Uwielbiam go. Świetnie się dogadujemy za dnia i w nocy też jest ekstra. Życie jest fajne :)

Gość gość
Super.

No właśnie też myślę, że super! A co u was?

A nie. Coś bajki piszesz, bo jeśli tak by było jak opisujesz to nikt by cię nie lubiał.Takie jest życie.

Gość gość
ojejejej nie popusc czasami :) ty ykhmm " cudna " istoto

Może niektórzy ściemniają, żeby się ze mną zadawać, ale dla mnie liczy się że w danym momencie miło spędzamy czas. Mam kilku znajomych z dzieciństwa i zadawali się ze mną kiedy byłam mniej super.

Oj tam od razu cudna, ale dziękuję za komplement :* z pęcherzem nie mam problemów w przeciwieństwie do 1/5 kobiet.

Gość OSCAReK
ja nie chce sie z tobą zadawać.

Ja nie zmuszam, nie chcesz to nie :) Ważne że inni chcą i ja jestem zadowolona i oni też. Ach żyyyyycie kocham cięęęęę nad żyyyyycie!

Gość gość
oj oj oj jejku jejku jejku powiem tylko tyle ŻAL...

Gość gość
samochwała w kącie stała i wciąż tak opowiadała zdolna jestem niesłychanie, najpiękniejsze mam ubranie, moja buzia tryska zdrowiem jak coś powiem to już powiem..................itd. poszukaj sobie i poczytaj ten wiersz pasuje jak ulał do ciebie

Gość OSCAReK
mam cie w d***e a wiesz czemu ?

Żal jest wam że ktoś jest zadowolony? Jaka samochwała, opisuję sytuację rzeczywistą, a jakieś stare wierszyki z podstawówki mnie nie obchodzą. Ze złych rzeczy, które mnie w życiu spotkały, to właśnie trochę mnie boli gardło, zjem troszkę miodu na osłodę! :)

Wiem oscarku, bo masz wielką d**ę :) Ale z was zazdrośnicy. A taka śmierć w wypadku jest całkiem ciekawa, będą o mnie pisać w gazetach, chociaż już pisali, ale mniejsza o to.

Gość OSCAReK
dobra Stasiu marne te prowo idz spać i walić konia. nara buhahaha.

Gość gość
oby ci się zawsze tak szczęściło całe życie i życzę ci tego szczerze, ale życie bywa okrutne

Czekam aż kochany wróci i machniemy jakąś wspólną kolację, a jutro imprezka ze znajomymi, już nie mogę się doczekać :D Wprawdzie najpierw muszę skoczyć na uczelnię, a potem do pracy, ale tu i tam to sama przyjemność.

Gość gość
nie rozumiem jak w swoim wieku możesz mowic o sobie jakbys miała 60 lat i wszystko bys przezyla czujesz się dorosla ale tak na prawde jesteś gowniara której zycie jeszcze dokopie. przyjdzie czas ze się wszystko zacznie p******ic a ty po prostu nie dasz sobie rady wszyscy się od ciebie odwroca zostaniesz sama i nie będziesz wiedziała co robic bo przecież jesteś zawsze taka wspaniala

Czemu miałabym nie wiedzieć co robić? Nawet jeśli chłopak mnie rzuci, to jakoś sobie poradzę jak każdy, a z pracy widzę się dobrze przez najbliższe 10 lat, na dłuższy okres przecież nie będę planować i się martwić.

Gość gość
Wszyscy chcą się spotykać - tak, ludzie są zakłamani Konkurs rysunkowy - buhaha Podryw na ulicy - każdej przeciętniarze się zdarzył Studia - teraz każdy kończy studia Praca w renomowanej firmie - wujek się postarał Przystojny chłopak - do dyskusji Nie masz się czym chwalić.

Gość gość
Czemu miałabym nie wiedzieć co robić? Nawet jeśli chłopak mnie rzuci, to jakoś sobie poradzę jak każdy, a z pracy widzę się dobrze przez najbliższe 10 lat, na dłuższy okres przecież nie będę planować i się martwić. Skąd wiesz, że c**przedłużą umowę? Jeśli w ogóle cię zatrudnią.

Śmiej się dalej z "konkursu rysunkowego". W takich konkursach są dość wysokie nagrody pieniężne. Wujka w dobrej firmie nie mam, załatwiłam sobie sama, o reszcie nie chcę mi się dyskutować, bo co to za argument, że każdy ma studia, skoro nie każdy jest z nich zadowolony, wiem bo ludzie ciągle narzekają. Dziwne, że nikt tu nie jest z siebie zadowolony :)

Gość gość
na razie na pół etatu robię W kopalni robisz?

Gość gość
z praca nie byj taka pewna ja miałam umowę na stale w ciągu tygodnia stracilam ja nie dostałam ani odprawy ani wypowiedzenia bo firma upadla praca w dzisiejszych czasach to nic pewnego

Gość gość
a niech się dziewczę dowartościuje na kafe, pomarzy trochę, skoro w realu nie może, to choc tutaj pofantazjuje

Gość gość
Taaaak załatwiłaś sobie sama :D ludzie po dobrych studiach nie mają pracy a ciebie akurat by wzięli :D

Gość gość
chłopak rzuci? przecież ty taka wspaniala jestes buhaaha

Gość gość
5 dych za rysunek to dla niektórych wysokie nagrody pieniężne.

Nie usiądę teraz i nie zacznę płakać, bo może firma splajtuję za jakiś czas :) Cieszę się, że na studiach zbieram doświadczenie i liczę na to, że po ich ukończeniu to mi znacznie pomoże w niesiedzeniu na ciągłym bezrobociu na jakim są niektóre znajome absolwentki. Nie słyszeliście, że jak człowiek myśli pozytywnie to pomaga mu w tym cały świat?! :D