Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsza w świecie 23

Ludzie mnie bardzo lubią bo jestem fajna i wspaniała

Polecane posty

Gość gość
Artystka :D ale głupia jak but.

Gość gość
Piszę, że idzie r****ć, ale nazywa się "najwspanialasza", ale w USA takie transy są popularne chyba.

Artysta nie musi być mądry, musi być twórczy. Ale ja jestem szalenie mądra, mam stypendium co roku i zawsze zdawałam z nagrodą :) wam również życzę życiowych nagród.

Gość gość
Powiesić się? Idę teraz na miasto w USA się uchachać jak bela a później będę r****ł ze 2 dni jak zwykle. A ty co, mały robaczku... Ręce się trzęsą z zawiści, idź karaluchy połapać w pokoju. Hahahaha wiem, nie znasz innego życia. Gdybyś zobaczył mój dom to by ci żyłka pękła dziadzie, wyprowadź się od rodziców to poznasz życie.

Chłopaka to też życiowa nagroda.

A ja ci życzę dużo dzieci, dzieci to szczęście i miłość w domostwie.

Gość gość
Artysta nie musi być mądry, musi być twórczy. Ale ja jestem szalenie mądra, mam stypendium co roku i zawsze zdawałam z nagrodą wam również życzę życiowych nagród. I co z tego? Co nas obchodzi twoje stypendium i zdawanie z nagrodą? Starcza na waciki? Dobierz sobie takiego samego "chwalipiętę" i naróbcie Downów.. Tzn. mądrych. Mnie to h*j obchodzi :D

Gość autorka wspaniała ja
Plebs zasiadł na moim wątku! Wychodzę!

Niby ch*j cię obchodzi, ale skomentować zawsze warto.

Gość gość
Chyba u patologii :D Nie lubię dziec***Plebs buhahha odezwała się ta z "elity" złomiarzy

Gość gość
Komentowanie niekaralne. Nie wszystko co komentuję musi mnie obchodzić :D

Gość autorka wspaniała ja
A kysz, a kysz, w moim pięknym świecie nie ma złomiarzy, musiałam mamy zapytać co to jest!

Gość gość
najlepsza w swiecie 23 :to jest NARCYZM, tak to się nazywa. Masz problem ze sobą i kiedyś to dotkliwie odczujesz.Swiat ci się zawali i możesz z tego nie wjsc,chyba ze jesteś jakas Paris Hilton i to w dosłownym znaczeniu , z tatusim także.

Gość drugi gość
"Komentowanie niekaralne. Nie wszystko co komentuję musi mnie obchodzić smiech.gif " Bo masz takie nudne życie, że wypełniasz sobie czas komentowaniem nie interesujących cię rzeczy? Ja tak mam, a ty zapewne nieeeeee

Gość gość
Co rok zdawała z nagrodą... I do tego jesteś piękna, seksowna, bogata, lubiana itp. Fajnie. :D

Gość gość
A kysz, a kysz, w moim pięknym świecie nie ma złomiarzy, musiałam mamy zapytać co to jest! Piękna po 8 operacjach.

Gość gość
"najlepsza w swiecie 23 :to jest NARCYZM, tak to się nazywa. Masz problem ze sobą i kiedyś to dotkliwie odczujesz.Swiat ci się zawali i możesz z tego nie wjsc,chyba ze jesteś jakas Paris Hilton i to w dosłownym znaczeniu , z tatusim także." Mam nadzieję, że to nie była diagnoza i porada na serio :) albo nowy w internecie albo kolejny się nabija

Haha, widzę że zdawanie z nagrodą spodobało się publiczności, zapiszę to sobie do zeszyciku prowokatora, w dziale "na co reagują ludzie".

Zgadnijcie jakim niebieskim nickiem jestem!

"Cóż, niektórzy spełniają marzenia a inni prowadzą zeszyt prowokatora." Co nie? :D

Gość gość
"Zdawanie z nagrodą" koło d**y mi to lata i rozśmieszyło, że ktoś miał pryszcze na twarzy i siedział w książkach, 0 dziewczyn/chłopaków, żeby się tylko pochwalić tym na kafe. Musisz mieć smutne życie. Nie jestem taka z******ta i nie będę :D cóż, nawet nie chcę :D

Nie ten nick, ten za mało popularny :) I nie jestem pusta, mam flaki! O, zobaczcie, nastepny się złapał na zdawanie z nagrodą hahahaha.

Tak właśnie jest. Zapraszam węże morskie na śledzie.

Gość gość
Nie ten nick, ten za mało popularny I nie jestem pusta, mam flaki! O, zobaczcie, nastepny się złapał na zdawanie z nagrodą hahahaha. Nie jesteś pusta, nie.

"Nie jesteś pusta, nie." Nie wierzysz, że mam flaki? :o

Przecież powiedziałam, że śledź jest, to chyba jasne że i zapach śledzia, po co powtarzasz oczywiste rzeczy.

Znamy :)

Gość gość
Masz śmierdzącego śledzia między nogami, gdyby nie to, twoje życie towarzyskie świeciłoby pustkami. :D kultura

Gość gość
Znacie ten kawał. Idzie "najlepsza w świecie 23" przez miasto i ktoś ją ŚLEDZI! Hahahahaha Taaaa

Gość gość
Najpiekniejsza ty się tutaj po prostu dowartossiowujesz, i to co piszesz o sobie to totalna fikcja, bo w rzeczywistości jest calkiem odwrotnie i ty sama dobrze o tym wiesz.Wciskasz bajery i udajesz , ze sama w to wierzysz. Popadniesz w mitomanie, spojrzysz do lustra i ze zdziwieniem krzykniesz: KTO TO, TO PRZECIEZ NIE JA !!!" A mamusia pewnie c***owie, ze faktycznie to nie ty, to ALICJA PO DRUGIEJ STRONIE LUSTRA, ta z KRAINY CZAROW.