Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slołfud

Słyszeliście o tej opiekunce która dała nogę po tym jak dziecko zmarło

Polecane posty

Gość Slołfud

matka dziewczynki ma 21 lat, ma już starsze dziecko. Zostawiła córkę z OBCĄ osobą, nie znała jej nazwiska, numeru telefonu(to wydaje się mega podejrzane)

Gość Matanuta
coś mi tu śmierdzi...

Gość gość
Moze wyslizgnela sie z kocyka?

Gość sierść psa
a mnie i nie tylko mnie zastanawia, gdzie nadal ukrywa się ta Paulina, która mając 14 lat wymyśliła sobie opowiadanie i bajeczkę aby błysnąć przed kumpelami a ten Koleś o którym wtedy opowiadała nie wyrobił psychicznie i samobója sobie strzelił , gdzie teraz jest Paulina i co porabia, czy już całkowicie wymazała ze swojej pamięci historyjkę wymyśloną pięć lat temu i czy sumienie nie 'gryzie' ? https://www.youtube.com/watch?v=X4LEe9RjIxI

Gość Slołfud
Moze wyslizgnela sie z kocyka?>> madzia też wyślizgnęla się z kocyka tak feralnie, ze doszło do uduszenia. w tym przypadku policja tez wstępnie mówi o uduszeniu , więc całkiem możliwe że po prostu kocyk był śliski;/

Gość Slołfud
zdun dziękujemy za udział w dyskusji, nie interesują nas twoje przemyślenia. bądź mężczyzną i nie odpisuj nic.

Gość madzyyalenkaaa234
pewnie szybko ją namierzą, mają portret pamięciowy... ta matka to chyba jakiś element

Gość gość
Szkoda tego dziecka.mnie dziwi ten fakt ze niby matka nic nie wiedziala o tej niani ;/ az strach komus powierzyc nawet psa :/

Gość Slołfud
nawet nie wzięła numeru telefonu? to przeciez podstawa, żeby mieć jakiś kontakt

Gość sierść psa
domyślam się jednego, pewien prokurator tu obecny na forum próbuje mnie tu namówić skutecznie abym nie drążył tematu Pauliny i gdzie jest teraz i co porabia ? oczywiście skutek jest odwrotny i lubię drążyć a dorosłą Paulinę znajdziemy nawet w Peru lub w Boliwii i powinna pamiętać, że za swoją głupotę oraz śmierć kolegi jest odpowiedzialna

Gość Lolllite3
i co z tą matką? przymknęli ją??

Gość gość
Chodzi o ta z Olecka ?

Gość Lolllite3
tak. co z nią

Gość gość
dzisiaj czytalam, ze przyznala sie ze zadnej opiekunki nie bylo, twierdzila ze jak wstala rano to dziecko nie zylo i poszla do pracy jak wrocila to wezwala karetke

Gość sierść psa
no i co tak drążycie, co chcecie się dowiedzieć ? a może urodziła to drugie dziecko, ponieważ została zgwałcona i nie chciała tego dziecka ?

wiecie co w tym wszystkim najbardziej rozpierdala mnie głupota takich bab jak właśnie ta laska albo waśniewska... tępe naiwne prostaczki, na co one liczą? po co się pogrążają wymyślaniem takich bzdur

Gość sierść psa
Wenezółela a co do tej pory zrobiłaś aby pomóc kobietom zgwałconym, no co ?

"sierść psa no i co tak drążycie, co chcecie się dowiedzieć ? a może urodziła to drugie dziecko, ponieważ została zgwałcona i nie chciała tego dziecka ?" po 1 - chyba nie jesteś tutaj mile widzianym gościem po 2 - forum służy do dyskusji. wymiany poglądów, "drążenia" po 3 - odpuść sobie argumenty typu "została zgwałcona i nie chciała tego dziecka " bo to żałosne

Gość Lolllite3
zdun poj***e ty znowu wyskakujesz jak filip z konopii - topik nie dotyczy g***tów więc po jakiego c***a piszesz o pomocy zgwałaconym kobietom? ty nie potrafisz rozmawiać. kropka.

Gość sierść psa
Wenezółela czy na moje pytanie potrafisz odpowiedzieć, czy masz rozum kury podwórkowej ?

nie będę z tobą dyskutować - ty MNIE PYTASZ czy potrafię odpowiadać na pytania? jeśli ktoś tutaj ma problem z pisaniem NA TEMAT do właśnie TY...piszesz bez sensu człowieku daruj sobie, naprawdę nie widzisz że nie ludzie z kafe cię nie trawią?

Gość tru tru
a ty sierściuchu co zrobiłeś żeby pomóc takim kobietom ?

Gość Cruelfancyxx
zdun pewnie twoją matkę zg****ili na festynie w Warząchewce i 9 po tym incydencie wysrała takie paskudne gó.wno, które dzisaij nam zaśmieca forum

Gość Cruelfancyxx
*9 miesięcy miało być... chyba że twoja matka to krowa??

Gość sierść psa
tru tru a ty sierściuchu co zrobiłeś żeby pomóc takim kobietom ? - zdarzało się kilka razy, że tu na forum napisała tekst prawdziwa potrzebująca kobieta w bardzo trudnej sytuacji życiowej i po kilku słowach jej tekstu poprosiłem aby napisała na mój mail , podałem kobiecie namiary na naszą firmę, firma jest bardzo bogata i posiadamy fundusze zarobione z zysków firmy na specjalne okazje, nie zawsze korzystamy z tej zapomogi firmowej ale gdy faktycznie stwierdzamy, że kobieta z zewnątrz jest w pilnej potrzebie to z naszych zysków firmy przelewamy dla kobiety potrzebującej różne kwoty, ostatnio daliśmy potrzebującej 2000 zł., poprzednio 6000 zł. a na wiosnę tego roku poszedł przelew dla pewnej potrzebującej na operację jej córki w wysokości 64000 zł. i nas bardzo cieszy, że Majeczka dochodzi do zdrowia , tak, wiem o tym, że to wszystko jest mało według potrzeb, a teraz możecie mnie nazwać nawet wrednym kutafonem , wytrzymam te obelgi i nadal będę pomagał

Gość gość
następna psychopatka-morderczyni;/