Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę przetłumaczcie mi ten kawał na język angielski

Polecane posty

Gość gość

Porodówka, mężczyzna czeka spięty, bo jego żona rodzi w sali obok. Pot na czole, nerwy, papieros w drżącej dłoni. Czeka. Po chwili wychodzi lekarz z dzieckiem na rękach. Mężczyzna wstaje z miejsca, ucieszony, podnosi ręce do góry w geście radości. W tej samej chwili lekarz rzuca dziecko o podłogę. Podnosi z ziemi, rzuca o ścianę. Kopie trzy razy, uderza pięścią. Po tym odzywa się do mężczyzny: - Żartowałem, zmarło przy porodzie.

Gość gość
nie da sie bo wychodzi jak spam

Gość gość
Bardziej debilnego kawalu nie słyszałam

Gość gość
Bo to nie kawal,a debil to autor tematu...Zeby chociaz angielski znal na tym poziomie...

Gość 0 Terenia 0
Haha dobre :D Ale tu to żaden polaczek nie przetłumaczy, bo za trudne :D A niby tak się zarzekają że angielski potrafią perfect :D A połowa z nich jest po anglistyce buhahaha :D

Gość gość
mnie ten kawał nie śmieszy, bo po mojej drugim poronieniu zażartowano sobie identycznie:( polski szpital:(

Gość gość
jestem tłumaczem, więc teoretycznie mogłabym się tego podjąć, ale sorry....nie chc emi sie uczestniczyć w takim czymś

Gość gość
widzę, że poprawnością polityczną można sobie idealnie zamaskować brak kompetencji:)

Gość gość
nie,terenia i podobni,ja tez tlumaczyc ,to moge jeszcze i na 2 jezyki dodatkowe...Zreszta tu tylko podstawowej znajomosci jezyka potrzeba,niski prog... Ale za debilne i razace uczucia

Gość gość
Oporosu , lyudyna chekaye napruzhena , tomu shcho y̆oho druzhyna narodzhuye v susidniy̆ kimnati. Pot na lobi , nerviv , syharety tremtyachoyu rukoyu. Ochikuvannya . Cherez deyakyy̆ chas , likar vykhodytʹ z dytynoyu na rukakh. Lyudyna vykhodytʹ z mistsya , zadovolenyy̆ , pidnimaye ruky vhoru na znak radosti. Vodnochas likar kydaye dytynu na pidlohu. Pidnimaye zemlyu , kydayuchy v stinu. Kopiï try razy , vdaryv kulakom . Pislya rozmovy z lyudynoyu: - Zhartuyu , pomerla pry polohakh.

Gość 0 Terenia 0
29.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość mnie ten kawał nie śmieszy, bo po mojej drugim poronieniu zażartowano sobie identyczniesmutas.gif polski szpital" Jak poroniłaś to jak mogli zażartować w IDENTYCZNY sposób? :O Jest różnica między odrobiną krwi przy poronieniu a urodzeniem martwego dziecka 😴 Ale żarcik przedni, nie ma co się spinać 😴

Gość gość
na twoim poziomie,dziunia wyzej :O