Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faktycznie nie ma pracy w UK

Polecane posty

Gość gość

A jesli jest to raz, ze tyle chetnych, ze to jakas masakra. Dwa smieciowe umowy - np.zero hours contract, a wiec brak platnego urlopu, chorobowego, macierzynskiego. Trzy - oferty na gowniane pol etatu, za ktore w zyciu nie przezyjesz. No i oczywiscie cztery - stawka minimalna. I to jest prawda!

Gość gość
to isc na kursy, szkolenia, czy tez studia a potem z gorki.

Gość gość
I nie bedzie, bo teraz beda dostawac 20 tys funtow kary za zatrudnianie na czarno. Duposciski, co przyjada z PL, zeby tylko prace miec nawet za miske ryzu, nie beda mialy co tu szukac :D W PL tez powinni to zrobic, patologia I cwaniactwo, co to chce wszystko za darmo miec, by sie wykorzenila...

Gość gość
:D Ciekawe za co pojdziesz na kursy, szkolenia i studia jak np.nie masz za co zyc, a co dopiero mowic o reszcie...

Gość gość
to wracac do Polski - tam za darmo daja kursy szkolenia a pozniej wybierac sie za granice.

Gość gość
Śmieciowe umowy to ja miałem parę lat temu jak tutaj przyjechałem. Nikt normalny nie pracuje przez cały czas na takich warunkach, kto ma łeb na karku ten szuka w międzyczasie roboty z normalną umową. Zarabiałem niewiele powyżej minimalnej i jakoś byłem w stanie odłożyć na swój kurs a potem kolejny, więc da się, tylko trzeba przestać jarać fajki i chlać co weekend, to i kasa się znajdzie

Gość gość
to wracac do Polski - tam za darmo daja kursy szkolenia a pozniej wybierac sie za granice. PL to kraj mlekiem i miodem płynący :D szkoły, kursy za darmo? Haha

Gość gość
nie wiem ludzie po co wypisujecie te bzdety :) myslicie ze jak bedziecie pisac ze nie ma pracy na kafeteri w ilosci hurtowej to nikt tam nie przyjedzie ??! jest praca :) jest i bedzie i ja osobiscie kazdemu pomagam ja znalezc i sciaganac kazdego kto chce wyjechac aby sie dorobic :) pracy jest od cholery zaczyna sie od gorszej a powoli powoli znajduje sie ta lepsza :) zatem skonczcie te pisanie bzdetow !

Gość gość
Ciekawe tylko jak przezyc za £400-450 mc, bo na poczatek o ile w ogole cos znajdziesz to lepszej nie dostaniesz... Powodzenia, bo tyle to trzeba wydac na sam tylko pokoj.

Gość gość
o, znowu ten nieudacznik :D wracaj do Polski i przestan p******ic

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? Skoro to prawda.

Gość gość
Nie przyjezdzajcie- pracy nie ma, a przynajmniej nie dla wszystkch:P Nie ma ich dla przegrancow z kafe :D A jaka praca Wy mozecie sie pochwalic wieczni malkontenci? Minimum w Polsce lepsze niz w Anglii?

Gość gość
Ja bym was nie zatrudnil nieudaczniki:D