Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czy 30 latkowi i starszym wypada grać w gry komputerowe i konsole

Polecane posty

Gość gość
K***a o takie rzeczy pytasz się o 5 panny pedale? Zapytaj k***a mamę czy da c****eniądze. TO JEST K***A CHORE- BRAĆ SWOJE PIENIĄDZE OD MAMY

Gość gość
K***a o takie rzeczy pytasz się o 5 rano pedale? Zapytaj k***a mamę czy da c****eniądze. TO JEST K***A CHORE- BRAĆ SWOJE PIENIĄDZE OD MAMY

Gość gość
Przeciecz on nawet nie zna podstaw obsługi komputera, nie wie co to emulator a co dopiero będzie z konsolą? No i oczywiście za czyje pieniądze ją kupi o samych grach tez nie wspominając. Zero, totalne zero umysłowe. Brak jakiejkolwiek inteligencji. Ja rozumiem, że on nigdy nie dotknie dziewczyny ale taki Oferma czy Darker to przy nim geniusze.

Gość gość84
Abstrahując od autora i jego zdolności informatycznych... Tak, wypada. Wszystko jest dla ludzi. Tylko nikomu nie wypada wyłącznie grać, zaniedbując inne sprawy.

Gość pani groszkowa
grać w konsole? :D Każdemu wypada grać, mój ojciec (50 lat) gra ze mną normalnie :D Tzn może byłoby dziwne gdybyś grał w gry dla kilkulatków :P

Spoko każdy może grać w każdym wieku :) Ja teraz musiałem odnowa zainstalować system :o Ponieważ był trochę zawirusowany :o dokładnie 64 wirusy :o

Gość gość
już jakaś frustrakta czepia się, że facet jest prawiczkiem! Czy wy kobiety tylko na tym potraficie się skupić? Co to ma wspólnego z pytaniem w temacie? ja uważam że można grać w każdym wieku nawet dużo starszym

Gość gość
"K***a o takie rzeczy pytasz się o 5 rano pedale? " x w sumie lepsze to niż o 6 nad ranem bluzgać na nieznajomego w sieci jak jakieś skończone bydle.