Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kkkkk555

Slub koscielny bez ludzi

Polecane posty

Gość gość
Przecież nie możesz zabronić ludziom przyjść do kościoła. Poza tym zawsze mi się wydawało, że w tym dniu to właśnie ślub jest najważniejszy a nie wesele... Ja nie chciałam mieć wielkiego wesela bo właśnie nie chciałam być bezą w centrum uwagi i mój ślub i wesele było na 17 osób. Trzęsły mi się kolana podczas przysięgi, ale i tak było ok i w życiu bym nie chciała mieć takiej wielkiej imprezy.

Gość Kkkkk555
to widze jednak byly wesele bez mikrofonow, nie bede pierwsza;)

Gość Kkkkk555
tez bym zrobila mniejsze jakby mama nie trabila po calej rodzinie ze wesele bedzie.. i w sumie chce aby bylo duzo osob ahh tylko te mowienie do mikrofonu;/

Gość gość
za bardzo to demonizujesz. Patrz mężowi w oczy i mów to do niego a nie myśl o mikrofonie. Jemu przecież składasz przysięgę.

Gość Aero
Uwierz mi, ze pierwszy taniec jest równie stresujący jak przysięga. Przecież pierwszy taniec jest na początku wesela - nie zdążysz się rozluźnić. Myślę, że to mama powinna się martwić, że ma za długi jęzor, a Ty zrób tak, żeby było jak najlepiej dla Ciebie i narzeczonego.

Gość Lady gość
Wypij mały koniaczek dla kurażu, wmówić sobie ze jesteście sami , taka autosugestia , nie patrz na ludzi tylko na meza i odwagi !!!! Przeżyjesz :D 😍

Gość Kkkkk555
Dziekuje bardzo ... ja chyba poprostu potrzebowalam slow otuchy ;) jestescie kochani . A dla tych ktorzy oceniaja rada aby poukladali swoje zycie a nie wyzywali sie na ludziach ktorzy chca porady a nie oceniania .. bo chyba po to ta stronka jest? aby sobie pomagac

Gość na ślubnie
To jest akurat jedno z najgorszych forów. Mnóstwo chamstwa, jadu i agresji.

Gość gość
to jest fajne forum bo mozna pisać prawdę