Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w rossmanie 4o procent obniżki jaki podkład wybrać

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mam problem końcem jesieni z podkładem. Latem szybko się opalam a końcem jesieni jestem już bladziutka i mam potem problem z dobraniem kolorku podkładu. Albo jakiś żółtawy, albo za różowy, albo taki szary odcień nadaje skórze. Do teraz używałam true match loreala kolorek golden beige. Odpowiada mi ten podkład, tylko może ktoś ma wypróbowany jaśniejszy kolorek ale taki ładny? Jak w drogerii potem oglądam te kolory to mam mętlik w głowie.

Gość gość
bo sama nie wiesz czego chcesz,brak samokonceptu

Gość gość
nie chodzi o to, że sama n ie wiem czego chcę. Po prostu może ktoś używa ładnego jasnego kolorku nie żółtawego, nie różowego... Może po prostu nie potrafie odpowiedniego dobrać. Jakbym miała jakieś wskazówki byłoby mi łatwiej coś dobrać.

Gość gość
Oczywiście ze o to chodzi ze nie wiesz czego chcesz,bo nie wzorujemy sie na innych,tylko bedzmy orginalny,Ty musisz to sama widzieć,chciec***pragnać

Gość gość
Ale ja nie chcę sie na nikim innym wzorować. Nie pytam o to jak ktoś się maluje, czy robi kreski, czy używa cieni, czy robi smokey. Nie chcę się malować czy wyglądać jak ktoś inny. Prosiłam tylko o poradę. W drogerii w moim mieście nie ma specjalisty który pomógł by mi dobrać kolor. Dlatego pytam o wskazówki tutaj.

Gość gość
No to tutaj nie widzac Ciebie,ktos da C***orade :D

Gość Riia
Jestem bladziochem i też miałam ten odcień bo nie udało znaleźć mi się jaśniejszego z tej serii..., chociaż teraz tak patrzę i miałam odcień beigne dore/golden beigne. Może wypróbuj inne podkłady. Od niedawna używam Rimmel Match Perfection i jestem zadowolona. Nie wysusza skóry, jak robił to True Match. Moja mama ma odcień 200 a ja 100 i obydwa dobrze wyglądają na mojej skórze. Jedyna wada tego podkładu to to, że słabo kryje. Zakryje lekkie zaczerwienienia ale nie poradzi sobie z czymś intensywniejszym. Jest lekki i dobrze go rozsmarować, nie osadza się na konturach twarzy.

Gość gość
Przecież to nie chodzi o to, że ktoś powie taki a taki jest ładny i ja go w ciemno kupię. Jeszcze nie zwariowałam. Ale kilka jasnych kolorków które inne dziewczyny uważają za ładne mogę wypróbować, porównać na skórze i łatwiej będzie mi coś wybrać. Jak mam kilkanaście kolorów to po prostu się gubię.

Gość gość
Riia dzięki, sprawdze te kolorki :)

Gość gość
ja tez szukam jasnego podkladu moze ktoś jeszcze coś poleci? pliss

Gość gość
dziś chyba ostatni dzień obniżki. Nie liczcie, że będziecie miały w czym wybierać

Gość gość
U nas asortyment kompletny:)