Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NA kogo bedziecie glosowac PYTAJNIK

Polecane posty

Gość 15 24
polityka K***ina Mikke jest trochę utopijna bo co zrobią te leniwce , które do pracy się nie garną ? zdechną z głodu razem ze swoim potomstwem którego będą mieli bardzo dużo ( im mniej mózgu tym więcej dzieci) ??? będą na nie żebrać tak jak rumunii , już teraz żebrzą mimo że są zasiłki i zapomogi

Gość gość
K***in chce zrobić płatną służbę zdrowia i szkoły?

Gość Podoba mi się POLITYKA KORWINA
Jak już raz dostali sie do koryta to nie ważne w jakiej partii się utrzymają zmieniają je jak rękawiczki ten z po przechodzi do pis ten z pis-u do sld i td itd . byle stale przy korycie. A kto im daje utrzymanie i kolosalne odprawy pieniężne ???? no kto ano Ty -Kowalski za to, że wyłączyłeś swoją inteligencję a włączyłeś sobie autodestrukcję i naiwność.

a co teraz nie płacisz na służbę zdrowia i szkoły ????? I to ile a jak jesteś podejmowany ?????

Gość gość
Pytam się k***a konkretnie. I nie płace z własnej kieszeni TYLKO Z PODATKÓW

Gość gość
A bo podatki to tylko z cudzych kieszeni idą. Bo jak kupujesz np. kiełbasę to płacisz bez VATu?

Gość gość
A bo podatki to tylko z cudzych kieszeni idą. Bo jak kupujesz np. kiełbasę to płacisz bez VATu?

Gość gość

Będziesz miał tyle kasy z uczciwej pracy bez z ciągniętego podatku, ze bez problemu opłacisz sobie komfortową obsługę lekarską i naukę dla dziecka. Wiesz jak obecnie kierownictwo zlz lekarzyny itd cała służby zdrowia czy dyrekcja szkolnictwa profesorzy nauczyciele całe szkolnictwo a szczególnie wyższe państwowe naciąga nas mnie i Ciebie KOWALSKI !!!

Gość gość
Czy ty normalny? Myślisz ze kasjerka zarobi 10000 zł? Jej pensja wzrośnie o max 500 zł. Przecież to koszt 2 dni w szpitalu. A jak dostanie wylewu mózgu i będzie musiała pokryć koszty leczenia, rehabilitacji i skąd weźmie pieniądze na życie bez pracy- bo nie będzie do niej zdolna przez jakiś czas. Skąd za te 500 zł więcej bez podatków? TO ZABIJE KAŻDEGO BIEDNEGO. ale o to chyba mu chodzi

Gość gość
ja zagłosuje na siebie i sąsiada bo razem pijemy

A czy Ty myślisz, że wszystko inne zostanie na takim samym poziomie? tzn te same ceny towarów i usług ? tylko pensja wzrośnie? Otóz nie bez podatku bedą produkty i usługi a zatem zapewne wówczas będzie Cię stać na tę usługę medyczną.

Gość gość
Idiota jeszcze raz- 500 zł podwyżki i może 500 zł oszczędności. 1000 zł miesięcznie to MAŁO. zobacz jakie są koszty choćby helikoptera który zabierze cie do szpitala głabie

Gość gość
Już nie mówiąc o szkole- płacić za szkole, leczenie dzieci itp gowno zostanie z 2000 zł. Ale podatków nie będzie to najważniejsze. Ale wegetacja będzie taka sama

Gość GeorginVIT
a dlaczego ja mam płacić Wiśniewskiemu za helikopter ? Niech mu to opłaci rodzina skoro go nie stać.

Gość gość
Georgi ty jesteś bezrobotny biedak i nic nie musiałbys płacić

Gość gość
postulaty Mikkego to utopia bez możliwości realizacji. nie dajcie się nabierać na fantazje.

Gość baskaiska
niestety na PO :( chociaż zawiodłam się na nich a najlepiej jakby PO rządziło z SLD poglądy PiSu na gospodarkę są niestety jak bajki które czytam dzieciom na dobranoc a jestem doktorantką ekonomii więc mam trzeźwe spojrzenie na problem i wiem doskonale że jak tną to musi boleć o poglądach PiSu dotyczących nakazu rodzenia kobietom chorych dzieci, zakazu aborcji nawet w wyniku g****u, zaściankowości w sprawach in vitro nie wspomnę. a K***in- palenie na stosie -czemu nie :)

Gość 15 24
trzeba myśleć jak zając żeby nie przewidzieć kilku rzeczy , otóż jeden może zachorować na ciężką chorobę zaś drugi nie i ten co zachoruje umrze bo nie będzie jego ani jego rodziny stać na opłacenie kosztów leczenia, a co z niepełnosprawnymi , którzy się tacy rodzą i żyją obecnie na koszt państwa do 40 lub dłużej roku życia wraz z osobami , które się nimi opiekują i nie mogą przez to podjąć pracy i gdyby nie system zasiłków nie mieliby z czego żyć ? Do gazu ???

Gość gość
wg Mikkego chyba do gazy. jego teorie oparte są na "fakcie", że wszyscy są młodzi i zdrowi:O

Gość gość
pozostaje niestety tylko PO do głosowania. nie ma niczego więcej. żadnego wyboru, niestety.

Gość Mediolann33
Jan Pietrzak były kabarecista ma niepełnosprawne dziecko- wyciąga po jaumrznę od państwa na nie ? no chyba było by to wstydem, dla Niego, że ja mam MUS mu na te dziecko płacić. Ja mogę go wesprzeć a zmusić ? dlaczego ?

Gość gość
dlatego że istnieje solidaryzm społeczny. raz ty jemu a raz ja tobie

Gość Mediolann33
Do gazu to według K***ina mają iść Mordercy i Zbrodniarze - dlaczego przekręcasz ?

Gość gość
a co z chorymi, niedołężnymi, kalekami itp? nie do gazu? skoro nie będzie wpłat do zusu to skąd pieniądze dla nich i na ich leczenie?

Gość rehetr
jak można w ogóle rozważać głosowanie na tego błazna JKM i nową prawicę, czy jak to się teraz nazywa... Inna sprawa, że serio nie ma na kogo głosować :( U mnie będzie albo SLD albo Palikot

Gość 15 24
zbrodniarze???? a jak kobieta , która nie wytrzymała i męża alkoholika , który się nad nią znęcał zabiła też ma iść do gazu ??? czy ludziom z jankowa , którym się spaliły domy w wyniku wad gazociągu , nie powinni otrzymać mieszkań zastępczych z gminy i nie dostać od państwa żadnej pomocy ? czy ludzie , którzy potracili majątek życia w wyniku powodzi też nie powinni liczyć na pomoc państwa ? Zycie nie jest czarno białe tylko pełne wszelkich odcieni szarości .

Gość Mediolann33
Oczywiście że w ekstremalnych sytuacjach państwo pomoże kiedy będzie rządził J. K***in Mikke. Przecież będzie jakaś pula pieniędzy.

Gość gość
Skąd będzie ta pula? Jak nie będzie podatków?

Gość Mediolann33
Zus oczywiście będzie ALE DOBROWOLNY dla tych co wierzą tej niesłownej i niepoważnej instytucji. Kto chce niech im wpłaca na zusowskie swoje emeryturki a kto zechce niech ma w skarpecie czy bankach czy gdzie chce sobie ulokować na swoją emeryturę. A ten kto nie będzie chciał ani tak ani siak to trudno niech potem cierpi!!! takie jest życie brutalne ale powinno byc sprawiedliwe. TYLKO JANUSZ K***IN MIKKE !!!!!!