Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NA kogo bedziecie glosowac PYTAJNIK

Polecane posty

Gość Zenone
PO nawet programu nie ma, trzeba być skończonym debilem żeby głosować na niewykształconych tłuków którzy przez 6 lat nie zrobili nic.

Gość Tylko KKOORRWWIINN MIKKE
NOWA PRAWICA - Wymiata :-p

Gość gość
niestety ale prawdopodobnie PO albo PIS wygra.. a jedyna nadzieja jest w K*****INIE.. tylko musimy mu dać szansę , GŁOS.

Gość Tylko KKOORRWWIINN MIKKE
NOWA PRAWICA - Wymiata :-p

Gość gość
uswiadamcie wszystkich dookola, babcie, ciotki, rodziny, kolegow o kims takim jak K***in Mikke. razem mozemy wiecej ludzie.... trzeba wyjsc z tego korupcyjnego rzadu , ktory jedynie nas okrada!!!!

Gość gość
Gdy k***in napisze ze gowno jest smaczne, to będziecie je jedli? A POZA TYM W KRAJU W KTÓRYM RZĄDZI PO ŻYJE MI SIĘ DOBRZE

Gość gość
k***in gora!!!!!!!!! kongres nowej prawicy kongres nowej prawicy

Gość gość
jeśli PiS wymieniłoby swoich wodzów, starych i stetryczałych brzdyli mogli by mieć szanse, niestety Kościół , trochę dał duupy, tylko stare dewoty płci obojga, żelazny elektorat, tak, że trochę więcej działania przez Lewicę i po PiS zostanie wspomnienie, i być może max 10% poparcia

Gość gość
na benzyne placimy 6 zl / l z czego 4 zl idzie na podatki. policzcie sobiee

Gość Pan Janusz Korrwin Mike
Co zrobił z nami ZUS ?? Emerytury ?, które rzadko kto dożyje ? Robić całe swoje jedyny życie dla złodziei, którzy po kilka pokoleń zabezpieczyli się finansowo korzystają z życia a nam - co ??? bieda......... i wiatr w oczy. Dlaczego ja mam płacić 20 % MOJEJ pensji dla tego korupcyjnego rządu ? W ogóle od każdej pierdołki podatki - a niech szlag trafi obecny pseudo- rząd który nie szanuje swoich obywateli.

Gość gość
to się kużwa zajmujcie podatkami, a nie partyjnymi idiotami

Gość TYLKO I TYLKO KORWIN MIKKE
. wam radze to samo

Gość gość
Podzielam poglady K***ina, ale przez lata robiłam błąd nie oddajac na niego głosu uważając, że i tak nie dostanie się wyżej. Moze inni tez tak robili. Teraz zagłosuję na K***ina.

Gość TYLKO I TYLKO KORWIN MIKKE
wlasnie tak, to jest blad, siedziec nieczynnie bo przeciez korwin sie nie dostanie. ja tez zaglosuje na korwina i wiem ze bedzie to najlepsza decyzja!

Gość Janusz Korwin Mikke
Ostatnio spodobał mi się tekst Pana Janusza MiKke : Dlaczego aktualny rząd stosuje taką przymusową taktykę, żeby zabrać Kowalskiemu i dać Wiśniewskiemu ? Jak Kowalskiemu wiedzie się lepiej to chyba dobrze bo uczciwie pracuje , a Wiśniewskiemu się nie chce woli rękę wyciągać po jałmużny i żyć na koszt Kowalskiego ?????

Gość gość
na CDU Merkel

Gość Tym razem zagłosuję
Na K***ina Mike

Gość gość
u k***ina rzadzie wszyscy maja szanse na prace. tym co sie nie chce pracowac, beda biedni, ci sa beda pracowac, bedzie sie im wiesc godnie. KAZDY bedzie mogl miec prace. bedzie nowy rynek, mnostwo nowych firm, ktore beda sie bic o pracownikow. wiec nie bedzie tak ze nie ma pracy, chociaz CHCESZ pracowac. a tak jest teraz. nie widzicie tego?

Gość gość
jak prawica wygra to mordercy dostana kare smierc****odatki beda o wiele mniejsze i mniej skomplikowane, wolny rynek pracy, mnostwo firm, ofert, mniejsze dlugi.. polska wyjdzie z komuny.

Gość Tym razem zagłosuję
Pan J.K.Mike rozliczy imiennie tych co okradli państwo z naszych bogactw naturalnych wysprzedanych za bezcen przedsiębiorstw, hut, stoczni, fabryk itd.

Gość gość
Taaa k***in da wszystkim pracę. :-D czy ty w to wierzysz? Z GOWNA BATA NIE UKRĘCISZ

Gość gość
Na SLD

Gość gość
na nikogo :/

Gość gość
W pracę nie wierzą. Ale tez K***in nigdy tak nie mówił (przynajmniej ja nie słyszałam), ale w inne rzeczy wierzę.

Gość 15 24
K***in dobrze gada ale co zrobią maciory i inne patałachy co do pracy się nie garną , które tylko potrafią się rozmnażać ??? zero zasiłku, zero dodatków, pełnopłatne szkoły, przedszkola , żłobki, opieka zdrowotna . dalej wam się podoba ???

Gość Podoba mi się POLITYKA KORWINA
do goscia z 12:33 - wiesz dlaczego do tej pory nie głosowałeś na Janusza K***ina Mikke ? - ano dla tego, że nie jestes zbyt inteligentny. J.K.M - to polityk który ma program i umie pokierować krajem - a nie bezpośrednio da pracę - On stworzy system abyś tę pracę miał Nie dostaniesz nic od rządu za darmo ale też nie BĘDZIESZ MUSIAŁ NIC DAĆ Lwią część swoich zarobków rządowi. Bo z jakiej racji ??????

Gość gość
Ty też nie jesteś inteligentny bo wierzysz w jego p********ie. Dlaczego myślisz nie rządzi w polsce? Bo ludzie nie wierzą ze taki ch*j zrobi lepiej w polsce. On tylko chce więcej kasy dla siebie

Gość gość
K***in dobrze gada ale co zrobią maciory i inne patałachy co do pracy się nie garną , które tylko potrafią się rozmnażać ??? zero zasiłku, zero dodatków, pełnopłatne szkoły, przedszkola , żłobki, opieka zdrowotna . dalej wam się podoba ??? Wg P. Janusza nie będę musiała posyłac dzieci do szkoły :) Mogę je uczyć w domu

Gość gość
Ty też nie jesteś inteligentny bo wierzysz w jego p********ie. Dlaczego myślisz nie rządzi w polsce? Bo ludzie nie wierzą ze taki ch*j zrobi lepiej w polsce. On tylko chce więcej kasy dla siebie Ale wszyscy inni ch**e już byli :)

Gość Podoba mi się POLITYKA KORWINA
On podaje na tacy swoją ponadprzeciętną inteligencję polityczną z myślą o POLAKACH i dla POLAKÓW. Patrzmy zatem za mądrością a nie iść głupio jak ciemniaki za obiecankami tych wszystkich miernot po,pis,sld,pawlaki,gasipsy ;-) hahahahhahhhhah