Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam i z góry proszę o racjonalne wypowiedzi, ponieważ obrażanie mnie nie przyniesie rezultatów. Zacznę od tego, że jestem kobietą, która za kilka miesięcy skończy 22 lata i nie jest w stanie nikogo pokochać.. Nigdy w swoim życiu nie byłam zakochana, a gdy pojawiało sie uczucie zauroczenia, to bardzo szybko gdzieś uciekało.. Trafiałam na różnych mężczyzn.. na takich, którzy bardziej mi odpowiadali, lub mniej.. na wysokich, niskich, zabawnych, nudnych, blondynów i czarnych.. było ich w moim życiu mnóstwo, natomiast nikogo nie potrafiłam pokochać.. każdy związek jaki zawarłam z nadzieją, że to jest ten, bardzo szybko sie rozpadał, ponieważ nie potrafiłam okazać i obudzić w sobie uczucia. Jestem aktualnie w związku z mężczyzną, którego od zawsze uważałam za ideał mężczyzny dla mnie.. jesteśmy razem od 4 miesięcy, a uczucia jak nie było tak nie ma.. jestem zwyczajnie oschła w stosunkach z nim jak i z każdym innym byłym mężczyzną. Powiedzcie mi proszę, czy to normalne ? czy powinnam wdrożyć jakieś leczenie psychologiczne ?

Gość gość
A przeszkadza ci to? Jak nie to po co się leczyć

Gość gość
Owszem przeszkadza.. W gimnazjum, czy na początku liceum myślałam sobie, że mam jeszcze czas, że widocznie nie trafiłam na tego właściwego mężczyzne.. ale obecnie zaczyna mi coraz bardziej brakować tego uczucia, chciałabym dać partnerowi to na co zasługuje, odwzajemnić jego uczucie, a jest to nie możliwe