Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z numerem jeden

Srbski film

Polecane posty

Gość gość z numerem jeden

Zachęcona którymś z tutejszych wątków obejrzałam właśnie ten film. Myślałam że ja mam porytą psychę, ale widzę że do pięt nie dosięgam reżyserowi. Film wywołał u mnie czysto fizyczne reakcje, mianowicie cały czas chce mi się rzygać. A wasze opinie?

Gość gość
na mnie tak nie podziałał, co zszokowało /zaskoczyło/obrzydziło Cię najbardziej? dla mnie bardziej szokujące były np. Opona i Ludzka Stonoga , tam to dopiero, ciekawe skąd reżyser brał pomysły

Gość gość 83
Też go widziałam ale nie dałam rady obejrzeć do końca. Poryty ma MAXA chory i jeszcze raz chory, nic dziwnego że reżyser został zamordowany po premierze tego filmu. Jak mogły mu przyjść do głowy aż takie świństwa!!!!! było mi niedobrze podczas oglądania.ZEZWIERZĘCENIE.

Gość gość 83
podobną tematykę ma film 100 dni sodomy czy jakoś tak, ale nie mam zamiaru go oglądać też chory na maxa.

Gość gość
mam srbski film na dysku, chyba obejrże go jeszcze raz bo nic się tam nie doszukałam strasznego, obejrzę z chłpakiem zobaczymy jak zareaguje :D a nie wiedzałam,że reżysera zamordowali to już przegiecie , trzeba umiec odrozniac fikcje (jakakolwiek by nie byla) od rzeczywistosci, widocznie ktos mial za slaba psychike :O dla was to chyba tylko komedyjki romantyczne i dramaty wojenne ;O

Gość steve angello just be good to
gość83 jest poryty, żaden reżyser nie został zamordowany co za plotka :D a film jest super, śmieszne,że w Hiszpanii gdziieś i w Norwegii go zakazali :) cieszę,się że żyję w Polsce i tu jest pozwolenie na to i wolność

Gość gość 83
ludzka stonoga oczywiście obrzydliwa i w ogóle ale srbski film to przegięcie scen, g***t na noworodku, na własnym synu, żonie, nekrofilia i wiele brutalnych scen, nie powinnam go oglądać.

Gość whitelabel2006
a widzieliście Ludzką stonogę 2 ? tam kobieta, która uciekła z tortur samochodem zaczęła rodzić w aucie i urodzonego noworodka wdeptała w pedał gazu!!! mną jedynie poruszył jeden film - Plac Zbawiciela, to był najgorszy film tak obrzydliwy, bezpośredni, to że kobieta leży obsrana itp. dla mnie pijacy, ludzie z depresją to największy horror, a takie sceny jak w tych filmach to bardziej abstrakcja i sztuka niż real

Gość gość 83
steve angello just be good to ty jesteś poryty skoro kręcą cię takie filmy! film jest super tak?? puknij się w baniak! super to może być ,,pianista,, film z przesłaniem a nie k***a g***ty i sadyzm.

Gość steve angello just be good to
chodzilo mi o to,że ściemniasz z tym rzekomym zamordowaniem reżysera, pianista to nuda była, zresztą propagandowa nuda pro jewish a za tym nie przepadam :O juz bardziej tajemnica brokeback mountain mnie wzruszyla, ale tylko raz, bo drugi raz oglądana traci smak przecież na filmie srbski film są chyba jakieś ostrzeżenia? że dla ludzi o mocnych nerwach, zawiera sceny drastyczne itp, więc czego się spodziewaliście? randek, kwiatków i czekoladek i seksu w aucie przy autostradzie?