Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluchy dada z biedronki dzisiaj sa w promocji

Polecane posty

Nie wiem co widzicie w tym pieluchach Pampers? Dla mnie to jakieś nieporozumienie że cena tych pieluch jest tak wygórowana. Nie widzę różnicy w Pampersach z księzycem i kropelką wody zamkniętą na kłódkę, śmierdzą i są grube... dużo lepsze moim zdaniem są Pampersy pomarańczowe są cienkie i miękkie i też dobrze chłoną i nigdy nic nie wycieka może dlkatego że zmieniam dziecku pieluchę w porę a nie trzymam małą pół dnia w przesikanej pieluszce. Na dzień dzisiejszy mała robi w Dadę bo była promocja to kupiłam i nawet jak promocji nie ma to często kupuję te pieluchy bo są bardzo dobre. Dada, Pampers czy Happy .. nie wiem jak Wy ale ja nie przepłacam za pieluchy które tak czy siak lądują w koszu obesrane i ojszczane ;) Wracając do tematu dla mnie pieluchy Dada są bardzo dobre szczególnie cenowo ;)

Gość gość
u mnie w promocji od poniedziałku są te z gazetki.Dziś otworzyli nową biedronkę to pojedyncze opakowania są po 24,99.

niedługo w biedronce będzie pościel do łóżeczka dla dzieci. Jedna różowa z hello kitty druga biało czerwona z myszką Minie i dwie jeszcze dla chłopców ale nie zwróciłam uwagi bo mam córkę ;)

Gość gość
pampersy pomarańczowe róznią się od tych zielonych jedynie tym że nie mają rozciagających się boków cena pomarańczowych 28 zł

Gość gość
wpi-erdo-lcie se te podrabiane pam-persy z bid-ry, skoro się ni-mi tak za-chwyc-ac-ie.

Gość gość
a jutro bedom C*******E __M_I_E_L_O_N_E któraś chętna?