Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu moje zycie musi zalezec od angielskiego czyli miłośc szczęście

Polecane posty

Gość gość

czemu świat jest taki tepy ze np przez angielski niebede mugł iśc na studia i nie poznam fajnej dziewczyny bo ona madrych bedzie szukac i mnie oleje moja druga połuwka ;/ wexmnie sobie inego przez durny angielski i dotego niebede robił to co lubie i dotego bede marne pieniadze zarabiał i miał depresje przez durne 30 % z matury języka angielskiego

Gość gość
i ytafie na perfidna babe która mnie wykorzysta albo sie niezakocham prawdziwo i bede nieszczęśliwy .

Gość gość
niechce cale życie na kafe siedzieć samotny i smutny chciabym dobże zarabiać i czuc sie jak facet a niwe jakiś dziad !

Gość gość
przez angielski bedzie mi sie dodupo żyły bede piwo chlał codzienie bo nic mi inego niezostanie .

Gość gość
moja drugo połówka sobie powie na studiach musze faceta znajść bo reszta to same dziady i co ja bede sam bo angielskiego niezda m .

Gość gość
a co jeśli moja druga połuwka to wredna baba która mnie psychicznie bedzie niszczyć /

Gość gość
albio mnie będzie zdradzać w przyszłości i muwić obcemu facetowi a bo muj mąż jest ciamajda i nieumie sexu uprawiać .

Gość gość
albo co jeśli moja druga połówka weźm ie i zakatrupi dzecko bo jej ono niepasowało i nikt jej tego niezabroni ;/

Gość gość
a co jeśkli widziaała mnie druga połówka a wolała inego bo on był bardziej męski ;/ albo grał na instrumencie .albo jej sie moje okulary niespodobaja czy fryzura i wybierze kogoś inego .

Gość gość
a co jeśli byłbym nieśmiały i byla druga połówkla i jej niwepoderwałem czy mam być dokońca życia nieszczęśliwy ?

Gość gość
albo co jak mnie już nien awidzui moja miłość życia bo byłem nieśmiały i niezagadałem doniej czy ma m całe życie być samotnym i nieszczęśliwym .

Gość gość
as co gdy moja druga połówka spała z 10 facetami i jeden walniety sie trafi i bedzie mi to wypominał co z nia robił co wtedy ?czy bede wstanie kochac

Gość gość
a co jeśli miałem ciężkie dzieciństwo i rodzice sie kłucili co jeśli niepotrafie już zaufac kobiwecie i niepotrafiłbym jej kochać co wtedy ?

Gość gość
xczyli teoretycznie już może przegrałem życie wiec pog***o mi to że ćwicze ?

Gość gość
Ja nie zdam matury przez matematyke. Już jestem zerem.

Gość gość
a co jeśli moja przyszła żona będzuie już umierac np na chorobe czemu mam być sam .

Gość gość
czemu jak lubie matematyke chcialbym liczyć to niemoge bo angielskiego nieumie czemu świat mi w twarz pluć może ...

Gość gość
czemu mam być nieszcześliwy bo ktos sobie ubzdurał że musze angielski umiec ? może dajmy kryterium do szkół zakaz sexu miedzy uczniami kto niespełni kryterium ciech wylatuje .

Gość gość
Przestan pieprzyć

Gość gość
albo czemu niemoge sobie uchodować zdrowego wieprza na własnej ziemi bo jakiś dbil musi chemi dawać i nas wykorzystywać na kase i żraniu ?

Gość gość
nie bo to prawda żresz kiełbase tak żresz czy 10 lat temu ludze żrali oczy od śmw ini czy niewiadomo co .

Gość gość
bede nieszczęśliwy bo angiwelskiego niezdam i umre 10 lat wcześniej bo bede żrał pasze zamiast kiełbasy .

Gość gość
doradźcie mi coś nao tylwe pytań bez odpowiedzi ? czyzbym miałbyć nieszczesliwym przezinych i zato ze np niezagadałem bbez sensu od tego życie zależy czyli bede niesczczęsliwy .