Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos kto potrafi i zna sie na gotowaniu prosze niech wejdzie

Polecane posty

Gość gość

kochane! robie zupke z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/rec**e9316.html i zostanawiam sie po co te zoltka ze smietana?? czy one sie nie zetna w zupie i nie beda plywac "fusy" prosze pomozcie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie da się otworzyć linka, ale dawniej "zabielało się" zupę właśnie żółtkiem. Jeśli dobrze rozbełtasz i nie będziesz lać na wrzątek, to fusy ci się nie zrobią. Odlej sobie trochę zupki do garnuszka, wlej wybełtane żółtko,, wymieszaj i dopiero wtedy wlej do zupy i zagotuj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
o, dzięki, nie pomyślałam ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×