Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście powiedzieli o takim menu na imprezkę

Polecane posty

Gość gość

Imprezka mała, bo dla 4 osób. Danie główne to dwie tarty: ze szpinakiem i fetą oraz z boczkiem, i cebulą. Do przekąszenia smalec, kiszone, śledź w oleju, angielka. Może zrobię jakąś sałatkę (jaką?!) I na słodko zrobię ekspresowe ciasto z krówek na słodko, z lodami. Co sądzicie? I ew moglibyście mi pomóc z jakąś sałatką :( Dokupię może do niej bagietkę czosnkową.

Gość gość
zrob gotowane jakla przeciete na pol i na kazde zoltko troche majonezu ,zobaczysz z 10 jajek nei zostanie nic:-))

Gość gość
dzięki, nie pomyślałam ;)

Gość gość
Najlepsza sałatka to pierś z kurczka kukurydza sałata lub kapusta pekińska papryka i sos czosnkowy :)

Gość gość
ja na jajka kładę kawałek wędzonego łososia- ale to już zależy od portfela. A moja ulubiona sałatka to grecka i nie znam osoby, która by jej nie zjadła.

Gość gość
Ale ten łosoś tak po prostu, na przepołowione jajko czy smarujesz je wcześniej majonezem, albo dodajesz coś, np curry?

Gość gość
ja łososia wędzonego to po prostu kładę na jajko i przystrajam listkiem pietruszki. A majonez oddzielnie. Bo np. ja lubię jajko z łososiem bez majonezu i paru moich znajomych też. Tak, żeby każdy miał wybór.