Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warto kupic posciel do wozka czy wystarczy kocyk

Polecane posty

Gość gość

Rodze na poczatku lutego.

Gość gość
zdecydowanie odpóść sobie pościel. Totalnie niepraktyczna rzecz ani w lecie ani w zimie. wcale nie używałam :/

Gość gość
Potwierdzam, ja kupiłam kołderkę do wózka i robi mi właśnie za prześcieradło, mała ma mięciutko na pleckach i ciepło przy okazji :P A okrywam grubym kocykiem.

Gość gość
Pościel nie jest dla noworodków. Kocyk lepiej.

Gość gość
Nigdy nie używałam, to normalna kołderka i poduszka? Poduszka nie dla noworodka, a kołderka jakoś mało praktyczna mi się wydaje, pewnie jest bawełniana to raz dwa się brudzi... U nas w zimie śpiworek do wózka- nawet jak śnieg padał to nie przemakał, na jesień, wiosnę czy chłodne lato kocyk, wolałam dziecko trochę lżej ubrać a w razie potrzeby okryć czymś.

Gość gość
ja urodziłam 24.01 na spód kładłam kocyk, ani fest cienki ani gruby przykrywałam grubym kocykiem

Gość gość
Zdecydowanie kocyk, pościel bardzo niepraktyczna, szkoda kasy. Ja zimą na spód kładłam dodatkowy kocyk, a latem na materacu wózkowym tylko leżała, przykryta kocykiem, a zimą w kombinezonie i osłonka wózka, a jak było bardzo zimno to jeszcze kocyk dodatkowo.

Gość gość
mam 3mc dziecko i do tej pory nie użyłam pościeli - czeka na później ;) do tej pory używałam kocyków i rożka - najpierw złożonego a teraz rozłożonego jako kołderkę...na dniach planuję zakup śpiworka bo mały się rozkopuje

Gość gość
Córka ma już prawie rok (z lutego) i ani razu pościeli nie użyłam. Jest nie poręczna i za gruba. Korzystam z kocyków z polarem minky i wypełnieniem, mam jeden z la millou i hug me i sprawdzają się rewelacyjnie.

Gość gość
ja tez tylko kocyka uzywam :)

Gość gość
Do wózka pościel to tylko na zimę bo inaczej będzie dziecku za ciepłu. Zawsze na spacer ubieramy te dzieci nak na Syberie. Ale do łóżeczka to musi być dobra pościel i polecam http://www.elway.biz/33-posciel-3d bardzo dobry sklep, mają szeroki wybór i z dobrej bawełny. Sama tam zamawiam.

Gość gość
Lepszy kocyk

Gość gość
Kocyk wystarczy

Gość Onlydreams
Ja uzywam kocykow. Posciel mam, ale nie uzywam

Gość gość
śpiworki są najlepsze :)

Gość gość
Ja nie kupowałam pościeli do wózka. Kocyk jest o wiele bardziej praktyczny. Lepiej kupić kocyk i śpiworek na zimę.

Gość gość
kocyk lub spiworek

Gość gość
śpiworek ma na teraz na zime, nie zamierzałam kupowac nawet poscieli (syn ze stycznia), lub kocyk-mialam z wozkiem.

Gość gość
Na zimę zdecydowanie ciepły śpiworek - miałam dobrany pod kolor wózka.

Gość gość
Rany zadnej pościeli. Ja akurat rodziłam na wiosne, pościel dostałam w prezencie, przelezala nieuzywana w szafie. Skoro rodzisz zima to ja bym kupila śpiworek do wozka.

Gość gość
u mnie spiworek sie super sprawdza

Gość Irena_384
Zależy od pory roku... Ja w lato kładłam do wózka synka tylko kocyk minky od Paisley ale w zimę z pewnością dołożę kołderkę.

Gość gość
Witam. Termin mam na 28 kwietnia. To moja pierwsza ciąża, więc nie bardzo wiem co kupić, co tak naprawdę mi się przyda. Co polecacie do wózka komplet pościeli tzn. myślałam o podusi i kołderce minky, czy wystarczy kocyk? Oczywiście kocyk kupię bez względu na to co będzie lepsze do wózka. A co polecacie na spacery? Jakiś nie za gruby kombinezon wystarczy? Jaki rozmiar ciuszków kupowałyście na początek, ja kupiłam większość w rozmiarze 56. :)

Gość gośćGrzesiukkarola2341
Na lato kocyk, na zimę pościel, żeby była odpowiednia temperatura. Ja kupiłam na https://babydoro.pl/ obie rzeczy i jestem bardzo zadowolona, mała chyba także bo coraz rzadziej płacze na spacerach :)

Gość gośćw221
Ja dla dziecka kupuje pościel w CocoBird https://minkycm.pl/ ogólnie wszystko jest w tym sklepie od kocyków, po poduszki, mufki, ochraniacze i prześcieradła, które niedawno tam nabyłam, 100% bawełna, wypełnione antyalergiczną włókniną. Naprawdę marka mało znana, ale zapewniam, że produkty są wysokiej jakości

Gość gość
Ja przed porodem zaopatrzylam sie w ciuszki w rozmiarze 56.corka zrobila psikusa urodzila sie 63 dluga nie kupoalam pościeli do wózka tylko kocyk i na zimę śpiworek.