Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara90

twardy guz w pachwinie

Polecane posty

Gość panikara90

Witam, kilka dni temu zauważylam ze nisko, w prawej pachwinie wyrosła mi jakaś gulka pod skórą. miała ciemniejszy odcień niż reszta skóry i przy ugniataniu pobolewała lekko. wczoraj troche mocniej ją przycisnęłam i wyszła żołta ropa a następnie na zmiane ciemna krew i jasna, czymś rozrzedzona. Został mi po tym coś jakby krater z którego widać coś ciemnego, jakby skrzep. Dodam, że guz dalej jest wyczuwalny pod skórą, można go spokojnie złapać. smaruje multibioticiem i zaklejam plastrem. czy może mieć to związek z okresem który mi się niedawno skończył? do gina dopiero w poniedziałek będę mogła się wybrać a ta gula nie daje mi spokoju:/ ktoś ma jakiś pomysł co to może być? z góry dziękuję.

Gość panikara90
pomoze ktos? :(

Gość gość
Nie patrzę na zdjęcie, bo nie wiem czy wirusa tam nie ma. Może to być ropień, może to być rak, a może to być jeszcze coś innego.

Gość gość
to pewnie zapalenie mieszka włosowego albo węzła chłonnego, idz do chirurga

Gość gość
idz do lekarza rodzinnego, bo moze antybiotyk bedzie potrzebny, nie sadze zeby to byl rak - a nawet jestem pewna, ze nie....predzej czyrak

Gość panikara90
czytalam gdzies ze masc propolisowa na to jest dobra, myslicie ze to prawda? czuje jakbym welflon miala tam wbity:/ dzis juz nie bede ruszac, ewentualnie smarowac dalej antybiotykiem.