Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienna łza aa

żegnaj Warszawo żegnaj moja Miłość

Polecane posty

Gość jesienna łza aa

Pakuję się... po 4 latach wracam ze stolicy bliżej moich gór :) Nabrałam doświadczenia zawodowego, pracę na miejscu mam - w tym samym zawodzie, odnowiłam kilka dawnych znajomości... Mam tam dom, psa, ogród... Wracam podobno szczęśliwa, ale nie do końca... Na miejscu w Warszawie zostawiłam zawodowo wszystko poukładane - nawet w moich pracach pracować będą znajome mi osoby... wszystko pięknie się ułożyło... Do stolicy przyjeżdżać będę bo centrala mojej firmy ma tu siedzibę. Nie wyjeżdżam więc na zawsze... Zostawiam tu miłość, moja największą miłość, a w zasadzie już nie moją... Czas na ostatni spacer po parku, raz jeszcze spojrzę na te uliczki, w okna jego domu... pospaceruję tam gdzie dawniej byłam z nim taka szczęśliwa. Wiele dałabym by raz jeszcze w życiu go zobaczyć, wiem, że tak będzie lepiej... żegnaj... dziękuję, wspomnień nikt mi nie zabierze. Bądź szczęśliwy... choć mówiłeś, że żenię się, bo trzeba, tak bez entuzjazmu... mam nadzieje, że jakoś Wam się ułoży. Ja chcę odejść po cichu...

Gość gość
:) ładne

Gość gość
Jeśli się żeni, bo"trzeba", to raczej się nie ułoży... :-(

Gość jesienna łza aa
Na dzień dzisiejszy im się nie układa... Nie mam z nim kontaktu, ale pewne rzeczy po prostu są nie do ukrycia... świat jest mały. To jednak ich życie, ich wybory, ja nie mam prawa się wtrącać. Ja mogę tylko wyjechać, by nie patrzeć na to... tu nie będę szczęśliwa.

Gość palac kultury i nauki
pa, pa

Gość gość
Co ty gadasz, że nie będziesz tu szczęśliwa? Nawet możesz się nie spotkać z nim(i) nigdy w Warszawie.... Układaj sobie życie po swojemu a nie według kogoś.

Gość jesienna łza aa
Układam sobie życie po swojemu - dlatego wyjeżdżam korzystając z okazji, że moja firma otwiera nową placówkę...