Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek8597

co robic

Polecane posty

Gość janek8597

hej. ostatnio spotykalem sie z dziewczyna.. a w zasadzie juz bylismy razem 2 mc. ma 19 lat ja 24. Zawsze się spotykałem z młodszymi , ale nie z takimi wariatka. w pozytywnym sensie znaczenia. Mysłąme , ze cos z tego bedzie. Ostatnio nie odzywala sie do mnie pare dni.. bez znaku zycia. pozniej napisala , ze sie nie odzywala bo miala duzo zajec.. napisalem jej , ze denerwuje sie jak nie odpisuje.. i od tamtego momentu cisza.. zero kontaktu .. ok tyg. Dla mnie jest to juz zakonczone. Nie chce czegos tworzyc z malolata.. chce to zakonczyc albo przynajmniej porozmawiac, ale nie mam jak bo sie w ogole nie odzywa . Co robic? Ostatnio jak bylem z dziewczyna przytrafilo sie cos podobnego z tym , ze.. to wg niej bylo zerwanie.. i w tym wypadku mysle podobnie. nie mozna sie spotkac i normalnie pogadac?! Czekam na wasze opinie.

Gość Tamitu
Daj jej dorosnac. Mloda, glupkowata, (nie mylic z glupia), moze chce byc w centrum I pochwalic sie kolezankom ze koles 24letni lata za nia jak... olej ja a zobaczysz czy jej zalezy. I nie dzwon bez przerwy bo ucieknie na dobre. Powodzenia;)

Gość Marry Poppins
rozbierz sie i pilnuj ubrania bedziesz mial zajecie do emerytury :)

Gość janek8597
Tamitu chce sie z nia spotkac***** prostu to skonczyc.. nie chce robic tego przez sms. Czy jezeli do niej po prostu pojde , albo udam , ze przez przypadek sie z nia spotkalem.. moge cos takiego zrobic?

Gość Tamitu
Zawsze mozesz, tylko jesli nie bedzie chciala rozmawiac to nie przekonuj na sile. Nie wiem czemu urwala kontakt. Moze sie czegos przestraszyla? Mloda jest. A ile razy pisales do niej lub dzwoniles przez ten ostatni tydzien?

Gość janek8597
w sobote urwal nam sie kontakt.. pisalem do niej jeszcze w sb (dzwonillem chyba z 6 razy) i w nd kilkukrotnie.. pozniej jeszcze w poniedzialek (napisalem , ze chce tylko pogadac) i dzisiaj napisalem , ze chce sie z nia spotkac****ogadac o nas.. i nic.. nie rozumiem w ogole jak moze sie tak zerwac szybko kontakt, bo w czwartek jeszcze gadalismy do pozna.. i bylo milo..

Gość gość
dziwna sytuacja, możesz spróbować z nią porozmawiać. Może faktycznie czegoś się wystraszyła... Chociaż ja jestem w wieku Twojej dziewczyny/byłej dziewczyny to nie umiałabym tak postąpić wobec kogoś mimo wszystko.

Gość janek8597
6 dni sie nie odzywa! Na poczatku strasznie zaczelo mnie to denerwowoac.. a pozniej stwierdzilem , ze nie jestesmy tak strasznie blisko , ze zerwanie mogloby byc dobre.. bo nie mam sily na takie gierki. Jak ja sie nie odzywalem przez kilka godzin to mailem kilkanascie polaczen i i iles wiadomosci..

Gość gość
daje sobie z nią spokój i poszukaj fajnej dziewczyny :)

Gość Tamitu
A moze cos sie stalo? Nie chce paniki siac ale faktycznie srednio normalne zachowanie. Mysle ze jesli z nia wszystko ok to z Toba pogrywa. Ktos kto sam domaga sie odpowiedzi samemu nie dajac znakow zycia prowadzi gre w stylu "Ja tu rzadze I chodz dookola mnie jak ci zagram." A moze ona traktuje Cie jak kolege tylko? Takie zachowanie do kolegi jest ok, chociaz moze nie do konca

Gość janek8597
pomijam fakt 2 miesiecznego zwiazku.. bo to nie jest za bardzo dlugi okres , ale kolege? nie.. wszystkie smsy jej dochodza.. wiadomosci na fb przeczytala.. ja chce tylko jak gentelmen z nia zerwac. Chcialbym ,zeby cos z tego bylo , ale w taki sposob to nic z tego nie bedzie.. Bardzo ją lubie.. nie kocham , ale jestem zazdrosny.. nie wiem czy jest to symtom milosci.. sam zaczalem sobie uswiadamiac , ze to koniec.. i troche mnie to bolalo nie powiem..

Gość gość
jeśli jesteś takim człowiekiem jak mogę wywnioskować z Twoich wypowiedzi to szkoda że ja na swojej drodze nie spotkałam takiego mężczyzny...

Gość janek8597
Dziękuję Ci :) Jest to dla mnie komplement :) Ale czy milczeniem ona sama chce to zakonczyc. Myśląc nie bd sie odzywala to mu sie znudzi i nie bd musiala sie tlumaczyc? Odpowiedzcie mi na to pytanie..

Gość janek8597
Może ktoś mi odpowiedziec na to pytanie? Dlaczego tak jest?

Gość Tamitu
Jestes sympatycznym chlopakiem/ facetem;) Mysle ze zrobiles wszystko co mogles I skoro z jej strony nie ma zadnej reakcji to nie zakonczysz tego jako gentlemen tylko nieuchronnie przekroczysz granice I z gentelmena staniesz sie namolnym gosciem. Jako gentlemen odpusc sobie, powaznie. Daj jej czas na reakcje I jesli sie odezwie, a tobie zauroczenie nie przejdzie, bedziesz mial okazje wyjasnic ta sprawe. Tak tylko sie bedziesz meczyl I wpadal w niepotrzebna obsesje. Wiem ze to wkurza, taka zmiana zachowania, ale to swiadczy o tej lasce wiec im dluzsze takie zachowanie tym gorzej dla Ciebie jesli sie z kims takim zwiazesz. Sorry, ale tak mysle.

Gość cycybork
nie mysl za duzo :)

Gość gość
Dzięki wszystkim :) Dzisiaj sprobuje się z nią spotkać. Jeżeli mi sie nie uda to napisze jej , ze wiadomosc i tyle. Masz racje Tamitu to tylko zauroczenie.. kiedyś przejdzie:)