Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kazirodztwo

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o związkach kazirodczych? Np. syn z matką, siostra z bratem?

Gość gość
normalny człowiek o takich rzeczach nie myśli

Gość gość
Cóż, według mnie są to delikatnie mówiąc ludzie którym przydałby się psychiatra.

Gość gość
"normalny człowiek o takich rzeczach nie myśli" Chodzi Ci o powód mojego tematu czy tylko o tych ludzi?

Gość gość
Skoro nikogo nie krzywdzą to co mnie to obchodzi

Gość gość
Patologia

Gość gość
"Skoro nikogo nie krzywdzą to co mnie to obchodzi" Nikogo nie krzywdzą? A co by było gdyby kobieta zaszła w ciąże? Miałaby urodzić zdeformowane dziecko?

Gość gość
Od razu dzieci- ANTYKONCEPCJA, ABORCJA, BEZPŁODNOŚĆ dużo jest powodów żeby się nie przejmować

Gość gość
Antykoncepcja nie jest pewna w 100%.Nawiasem mówiąc,temat tej dyskusji jest delikatnie mówiąc dziwny.Rodzina,to rodzina.Jak można współżyć,z własnym ojcem,matką,czy rodzenstwem?

Gość gość
W pierwszej linii to jest chore, obleśne, dla mnie nie do przyjęcia, a jestem osobą tolerancyjną, jednak są jakieś granice. Co innego jeżeli rodzeństwo nie wie o swoim istnieniu, byli adoptowani np. i spotykają się w dorosłym życiu nie znając swego pochodzenia...ale i tak jeżeli poznają prawdę powinni się rozstać wg mnie. W dalszej linii tzn. dalszy kuzyn-kuzynka ... cóż jeżeli się zakochają... znałam taki związek, który się jednak rozpadł...

Gość maly glod
danonek mi grozi 😭 😭 😭

Gość gość
Najgorzej by było gdyby jakaś para miała już dziecko, a dopiero później dowiedziała się że ma tych samych rodziców.....

Gość gogolinek
Takie związki są obleśne. A teraz wyobraźcie sobie taką sytuację gdzie matka zaczyna podrywać syna, czy córkę, tylko jedno słowo przychodzi mi na myśl PATOLOGIA

Gość gość
Uważam że w takich przypadkach aborcja powinna być obowiązkowa. Przecież narażają to dziecko na różne komplikacje zdrowotne.

Gość gość
"Uważam że w takich przypadkach aborcja powinna być obowiązkowa" A czemu jest winne dziecko?

Gość gość
Siostra powinna nauczyć brata seksu zwłaszcza starsza żeby miał kontakt z dziewczynami i nie wstydził sie z nimi rozmawiać . Na przykład taki jedynak bezradny bez siostry nigdy nie znajdzie kobiety i zostanie starym kawalerem .Bedzie sie bal kobiet .

Gość gość
Tak zgadza się to siostra jest odpowiedzialna za mlodszego brata I ona powinna mu pomoc wydalic reka pierwszy budyn z penisa .

Gość Gość
Dnia 2.03.2017 o 09:08, Gość gość napisał:

Siostra powinna nauczyć brata seksu zwłaszcza starsza żeby miał kontakt z dziewczynami i nie wstydził sie z nimi rozmawiać . Na przykład taki jedynak bezradny bez siostry nigdy nie znajdzie kobiety i zostanie starym kawalerem .Bedzie sie bal kobiet .

Jak Siostra ma nauczyć młodszego brata seksu? Przecież nie wolno uprawiać seks z bratem.

Proszę wyjaśnić jak Siostra ma nauczyć młodszego brata, podaj kilka punktów (kropkami)