Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takaja87

mamdość

Polecane posty

Gość Takaja87

Witam :) Chce Wam przedstawić sytuacje, w której obecnie się znalazłam. Niestety. A wiec tak byłam w związku, który trwał 5 lat były wzloty i upadki wiadomo, ogólnie to już po dwóch latach chciałam go zostawić no ale ... rodzina, a nie przemyśl to jeszcze on taki dobry bla, bla, bla i to samo znajomi no i tak wyszło, że przetrwałam 5 lat, chociaż ja sama się męczyłam w tym związku i było mi źle, ale nikt oprócz mnie tego nie widział. W końcu rok temu podjęłam pracę jako fryzjer no i zakochałam się w własnym kliencie :P Jest cudownie układa nam się naprawdę dobrze, ale co z tego jak ciągle miedzy nami jest mój ex i moja rodzina .... ciągle mnie dręczy telefonami SMS-ami itd.. raz pisze, ze kocha jak mogłam itd. a za chwile ze mnie nienawidzi i, że mnie zniszczy. Moja rodzina też nie może uwierzyć, że się z nim rozstałam i Kocham innego..... Pomocy co mam robić ?

Gość gość
NIKT NIE MA PRAWA,DO NICZEGO CIE ZMUSIĆ.

Gość Takaja87
Tyle to i ja wiem, ale żeby to było takie łatwe :( A jest cholernie ciężko i mi i mojemu obecnemu partnerowi on otrzymuje co dzień jakieś pogróżki i drwiny od znajomych ze strony mojego ex. No i oczywiście rodzina mojego ex też próbuje wejść pomiędzy nas, i tak dookoła mamy samych wrogów teraz ... nie jest łatwo tak żyć ....

Gość gość
nie tylko ty masz trudno w życiu. wiesz ile nieszczęść jest na tym świecie? jak go kochasz to nie przejmuj się innymi. a rodzinie definitywnie powiedz,że kochasz teraz innego i z nim będziesz układać sobie życie.

Gość dinozaurzyca
przede wszystkim zmienia sie numer telefonu,zeby nie wracac do przeszlosci,i zeby przeszlosc nie wracala do Ciebie:)