Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamembert

Zawsze sama

Polecane posty

Gość kamembert

Pod każdym względem... ale głównie chodzi mi o relacje damsko-męskie. Nigdy nikogo nie miałam. Nikt do mnie nie "zarywał", nie oglądał się, nie prosił o numer, nie spojrzał. Wszyscy mnie pocieszają, że jeszcze jestem młoda, że to się zmieni, ale ja już wiem że to g***o prawda. Nie mogę też słuchać kłamliwych pocieszeń, że niby śliczna ze mnie dziewczyna. Atrakcyjna osoba nie miałaby takich problemów, prawda? Chyba tego nie widzę, ale muszę być straszliwie brzydka skoro nawet żul w autobusie miejskim nie zwróci na mnie najmniejszej uwagi, a zaczepia inne, przeciętne dziewczyny. Nawet dbanie o siebie mi nie pomaga (musiałam to dodać, bo zaraz usłyszę że jestem zapuszczonym wielorybem). Zwyczajnie brakuje mi tego, czego sobie kredką do oczu nie domaluję. Mój charakter też nie ratuje sytuacji, bo jestem patologicznie nieśmiała, średnio inteligentna i zwyczajnie nudna. Te cechy powodują, że ilość moich znajomych jest komicznie mała (a przyjaciół nie mam). Nawet nie proszę o rady, bo chyba jedynym słusznym wyjściem jest kulka w łeb...

Gość szfajcarski sfistak
tia... nie ma to jak pirackie oprogramowanie

Gość gość
Może się to zmienić :)

Gość gość
Za długie, streść to do jednego zdania.

Gość kamembert
Nie zamierzam, skoro nie potrafisz przeczytać kilku linijek tekstu to znaczy też, że nic mądrego nie napiszesz.

chyba sie ogladało anioły i demony... mysle ze trzeba pomagac szczesciu niestety tak jest ze samo sie nie stanie

Gość gość
a ile masz lat?? może nie jest tak źle, znam parę dziewczyn bardzo bardzo przeciętnych z urody,ale są otwarte na zycie, na świat, na ludzi.. a to też dużo. I później się mówi, że te "pasztety" mają fajnych facetów. Może zadbaj troche o siebie, jakiś nowy ciuch w którym dobrze się czujesz? fajny makijaż?

Gość kamembert
Chyba rzeczywiście tekst jest zbyt długi i nikt go nie czyta. Dbam o siebie

Gość gość
Masz zbyt negatywne myśli i niskie mniemanie o sobie, a to błąd;) musisz nabrać wiary. Nawet pasztety mają partnerów, więc to Ciebie nie skreśla abyś kogoś miała;) Jesteś średnio inteligentna to lepiej niż nie być wcale;) widzisz ile już dobrych rzeczy jest na drodze do poznania kogoś. Po prostu nie spotkałaś jeszcze nikogo na swojej drodze, dlaczego tego nie wiem. Wiele znam takich osób, wiem, że to ciężko żyć samemu, ale pociesz się, że jesteś już w pewnym sensie do tego przyzwyczajona. Co ma zrobić człowiek, który był w długoletnim związku i nagle został sam:o ten to dopiero nie umie się odnaleźć;) Może zrób coś dla Siebie. Idź na zakupy (jak Cię nie stać lupeks jest też sklepem;) ) do fryzjera (jak cię nie stać sama zrób sobie fryzurę i kolorek- zawsze możesz ubrać czapkę na głowę jak nie wyjdzie;) zapisz się na jakieś kółka, siłownię, tenis, tam gdzie są ludzie i możesz kogoś poznać, niekoniecznie faceta;) kup sobie kosmetyki, pomaluj paznokcie, zrób cokolwiek żeby poczuć się lepiej:) głowa do góry, każdy ma w życiu przerąbane, tylko, ze każdy w innej dziedzinie życia:D

Gość dinozaurzyca
masz racje,niesmialosc bywa udreka.Inteligentna jestes na pewno,skoro potrafisz sie wyslowic bezblednie,a to juz sztuka.Czasami czlowiek emanuje taka elegancka surowoscia,stad tez mozliwy dystans ludzi,co wcale nie musi oznaczac,ze nie jestes dla nich atrakcyjna:)

Gość gość
terż znałam jedną taką brzydką, nie znalazła nikogo nigdy.

Gość kamembert
:o

Gość gość
Zrób sobie kilka seksownych zdjęć i wrzuć na facebooka , napewno ktoś się wtedy Tobą zainteresuje :)

Gość kamembert
Świetna rada. Nawet jakbym posłuchała, to trudno zrobić komuś takiemu jak mi seksowne zdjęcia.

Gość wytłaczanka
Uśmiech, uśmiech i jeszcze raz uśmiech. I takie...hmm, coś na kształt beztroskiego sposobu bycia. Ludzie lgną do szczęśliwych.

Gość kamembert
Czyli mam udawać że jestem szczęśliwa?

Gość kamembert
Naprawdę mam taki problem i wcale nie jest to śmieszne. Nie rozumiem, co jest takiego złego w temacie o puszczaniu bąków, że musi być od razu skasowanypechowiec.gif Otóż puszcam wyjątkowo śmierdzące bąki po jedzeniu zawierającym związki siarki, takim jak jajka lub surowa cebula. Staram się ich w ogóle nie jeść, ale czasami jest to niemożliwe. Zwłaszcza jak idę do kogoś i ktoś mnie czymś zawierającym te składniki częstuje (zwłaszcza w święta wielkanocne...) To poważny problem, bo o ile na razie mogę sobie takie ataki przesiedzieć w pokoju i wietrzyć mieszkanie, to za jakiś czas, kiedy już zamieszkam z moim chłopakiem może to być... dość przykre. Nie chciałabym go zadusić....

Gość gość
hahahahha genialne :D

Gość kamembert
Zapomniałeś usunąć emotikonkę i aż bije po oczach że to jest wklejone z innego wątku, nieudolny podszywaczu