Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi jak zniechecic do siebie kobiete

Polecane posty

Gość gość

Dlatego, ze chce miec swiety spokoj jaki mialem. Chodzi mi glownie, zachowaniem swoim obrzydzic moja skromna osobe i aby dala mi spokoj.

Gość gość
Pokazać jej ten post :P

Gość gość
pierdnij zdrowo

Gość boso ale w ostrogach
najlepiej jej wyjasnij ze nie o to ci chodzilo jak bedzie inteligentna z miejsca sama zrozumie :)

Gość gość
a czemu chcesz ją zniechęcic? hhm troche dzicinne zachowanie, jakbys był dorosły to bys jej wytlumaczył ze nie chcesz z nią kontaktu

Gość gość
ciekawy przypadek facet raczej chce wykorzystac i rzucic a ten chce tylko obzydzic spales z nia?

Gość gość
Nie nie spalem. Boje sie jej i nic do niej nie trafia, zadne argumenty. Dlatego mysle, ze tym sposobem cos uzyskam i da mi spokoj.

Gość gość
a dlaczego sie jej boisz

Gość gość
ja nie lubię jak facet dłubie w nosie. drapie się po jajach trzymająć rece w kieszeni, wyciera nos w rękaw, nie myje zębów, nosi przepocone skarpetki, nie sprząta po sobie naczyń /nie wynosi ich do kuchni/, nie spuszcza klapy WC, dłubie w zębach i w nosie obgryza paznokcie, beka po jedzeniu, czyta podczas jedzenia, nie przepuszcza mnie w drzwiach, charcha na ulicy czyli spluwa, trzyma ręce w kieszeni idąc z kobietą itp.

Gość gość
Ma za silny charakter jak dla mnie i czuje sie jak jej podwladny. A ja tak nie chce.

Gość gość
nie przesadzaj wyobraz sobie seks z taka kobieta przejmie inicjatywe i da ci szczescie :classic_cool:

Gość gość
A ile ona ma lat? Jak dlugo sie znacie? Dawales jej jakies nadzieje ze tak sie przyczepila??

Gość gość
No proszę ..:) tera zrozumiem czemu mnie mój były zostawił i uciekł. Próbował mi sie obrzydzić na rożne sposoby a mi nic nie przeszkadzało, poprostu go lubiłam. Ale jestem bardzo silna jednostka i wiem o tym ze on sie mnie bal a nie potrafił normalnie mi tego powiedzieć :) Wiec zwiał No cóż .....mowi sie trudno.

Gość gość
no wlasnie ile ma lat, zakladam, ze jest starsza i doswiadczona

Gość gość
No wlasnie obawiam sie tez jej przejecia calkowicie incjatywy nade mna we wszystkich sferach zycia. Juz na sama mysl mnie przeraza.

Gość gość
co by tuzaradzc

Gość gość
zapros ja do siebie, kolacja, klimat, namietnosc.. i pokaz jej ze jestes facet!!! moze sie przestraszy :classic_cool:

Gość gość
Powiedz ze chcesz z nią zamieszkać :)

Gość gość
Ale ja jej mowilem, ze ja nie pasuje do niej,Mam mnostwo wad, slabosci. Ona twierdzie, ze juz sobie mnie wychowa i wie co jest dla mnie dobre i ze ja tego nie wiem. Czy sie postawie, czy nie to i tak jej slowo jest ostatnie. Ma 25, a ja mniej troche.

Gość gość
Uciekaj póki czas

Gość gość
Numery z dlubaniem w nosie, plucie itp.nie przejdzie, bo juz za tego typu rzeczy zostalem zwymyslany, spoliczkowany i bylem bezrany w takiej sytuacji.

Gość gość
Chłopie zazdroszcze ci takiej dominy.Bądź uległy,pokorne ciele dwie matki.......

Gość gość
Powiedz jej tak delikatnie ze jest brzydka. Zadna dziewczyna nie bedzie chciala chlopaka dla ktorego jest nieatrakcyjna..ogladaj przy niej extra laski, opowiadaj o swoich bylych non stop, o seksie z nimi.. BadZ stanowczy, pokaz jej ze nie ma zadnego prawa do ciebie..rob to co ci sie podoba ją olewaj, udawaj Ze nie masz dla niej czasu..i ze jak tego nierozumie to jest glupia tak jej mow. Krytykuj jej ubior,makijaz..ze to ma nie takie i tamto.. Na bank odpusci