Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oplaca sie taka komode za 100zl

Polecane posty

Gość gość
czy takie modne sa komody?

Gość gość
A nie mozesz odlozyc troche kasy i kupic pozadne mebelki dzieciece a nie jakis badziew?!

Gość gość
Bardzo ładna. Ja bym kupiła

Gość gość
narazie nie. w dlaszym czasie planuje zrobic corce pokoj.' ale narazie brak funduszy. ma 1 komode ale za mala. i chce wymienic na wieksza. a od niej z pokoju bedzie pasowac do przedpokoju.

Gość gość
Ale nie spodziewaj sie po niej ze wytrzyma duzej niz 2lata. Siostra kupila tez przez neta dla noworodka dala za nia chyba z 300zl i syn ma 2 lata a komoda ledwo co stoi.

Gość gość
Ale ona nie jest duza, ma tylko 1,20. Ja kiedys kupikam szafke na buty i nie spojrzalam na wymiary bo na zdjeciu wygladala na duza a jak mi ja listoosz przyniosl to myslalam ze padne. Szafeczka jak na lekarstwa:-) 2 pary butow sie mieszcza:-)

Gość gość
BArdzo fajna komoda. Ja to mam już dość tych wszystkich białych czy różowych komódek - blee Ta jest uniwersalna i dla starszej i dla młodszej. I nie prawda,że jak tania to badziew. Ja kupiłąm sobie komodę w podobnej cenie mam ją 5 lat i wygląda jak nowa - a mam małe dziecko w domu. A nawet jak się po czasie rozwali to za taką kasę nie będzie szkoda.