Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro nic nie zniszczyłam to chce kaucje spowrotem do kurwy nędzy

Polecane posty

Gość gość

mam problem z włascicielami, nie lubią mnie, a ja nic nie zniszczyłam w mieszkaniu. boje sie ze nie oddadzą mi kaucji w całości

Gość takapracamnie przytłacza
masz w umowie zaznaczone że to kaucja zwrotna? Masz zdjęcia mieszkania dołączone do umowy, zrobione przed wprowadzeniem się? Jeśli tak to nie masz się czym martwić, kaucję będą musieli oddać czy cie lubią czy nie. Póki co nie napisałaś że masz jakiś realny powód myśleć że nie dostaniesz swoich pieniędzy

Gość gość
powiedziała ze nie odda w całości bo musi pospisywac liczniki

Gość gość
Płaciłam juz za listopad i z koncem listopada się wynoszę. i co k***a muszę jeszcze jakies koszta ponosic jesli ew bedzie nadpłata za wode?

Gość gość
mam ponieść rowniez koszta za to ze oni nikogo nie znalezli na moje miejsce

Gość gość
ha ha ha, ja też wynajmuję ludziom mieszkanie i zawsze tak zakręcę ze kaucji nigdy nie oddałem więc jak trafiłas na kogoś podobnego jak ja to zapomnij powod zawsze sie znajdzioe

Gość gość
nie płaciłaś za listopad tylko za zużycie z października, zawsze płaci się miesiąc do tyłu

Gość gość
CHYBA cie cos p******i. płaciłam na początku pazdziernika za padziernik i na poczatku listopada za liustopad Z GÓRY, bo tak sobie zazyczyli.

Gość gość
zapłaciłaś z góry za np . 5 m3 wody , a zużyłaś 7 i kto ma pokryć różnicę? oczywiście ,że właściciele będą chcieli wyrównania.

Gość gość
no dobra to moge zrpzumiec, ale k***a tego ze nie znaleźli nikogo na moje miejsce i ja mam za to płacic????

Gość gość
nie oddawać, nie odzyskasz, tak trzymać

Gość gość
s********j

Gość gość
zaraz wymyślą,że ściany trzeba odmalować , bo są brudne itd itp , pożegnaj się z kaucją , znam ja takich właścicieli

Gość gość
Ja tez wynajmuje komus swoje mieszkanie i odnosze wrazenie,ze najemcy udaja idiotow,bo tak glupim chyba nie mozna byc..Moja lokatorka poszla w sina pod koniec sierpnia.Spisalam protokol zdawczo-odbiorczy w jej obecnosc***odpisalysmy obie.Dopiero pod koniec wrzesnia przyszlo koncowe rozliczenie z enei i pgnig.Zostalam wyzwana od k***y,szmaty i zlodziejki.Ona nie zamierza placic,bo od miesiaca juz nie mieszkala.Nie dociera do tluka,ze to wyrownanie koncowe, w zgodne z protokolem,ze nie chce nic ponad to.I nie kuma nawet,ze skoro liczniki przepisane byly na nia,to nie ja poniose konsekwencje dlugu.Ona uwaza,ze to moj problem.Rece opadaja