Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka486

czy to prawdopodobne zebym byla w ciazy

Polecane posty

Gość kaka486

Mam problem... Pod koniec sierpnia robiłam to z chłopakiem bez zabezpieczenia, jednak on nawet nie doszedł, więc teoretycznie nie powinnam się martwić, ale ja jednak mam mnóstwo dylematów i straaaasznie sie stresuje. Byłam wtedy zaraz po okresie, który dostałam w dodatku wczesniej (zwykle mój cykl trwał mniej więcej 25 dni, chociaż ciężko stwierdzić bo mam nieregularny, szczególnie we wakacje, z powodu zmian klimatu i zawsze jak gdzieś jadę to mi sie przesuwa) Po 20 dniach dostałam okres, był taki sam jak poprzednie, może troszeczkę bardziej obfity. Miałam dokładnie takie same objawy jak przedtem, czyli puchniecie i tycie przed, lekki ból podbrzusza, duży apetyt w trakcie miesiączki. Na trochę minął mi ten stres i było wszystko dobrze, miałam kolejny okres po dwóch tygodniach, takie same objawy tylko że stawały się one coraz bardziej nasilone. I znowu od dwóch tygodni mam ten stres, że może jednak mogę być w ciąży :((Tym razem jestem przed i było mi niedobrze, strasznie wypchało mi brzuch, momentami jest on twardy, a momentami miękki, a do tego potwornie dusi mnie mniej więcej pod biustem, tak jakby mi ktoś mnie podduszał :(( Kiedyś miałam problemy z dusznościami na tle nerwowym, były dość poważne. Czy to może być związane z tym że tak sie stresuje? :(( Już nie wiem co robić, ciągle tylko dotykam sobie ten brzuch, naciskam na niego, wciągam... Już sama nie wiem co mam robić, czy sobie to wszystko wyobrażam, czy naprawdę coś jest... :(( Miałam od tamtego czasu cztery razy okres, który wyglądał praktycznie tak samo, tylko teraz jak sie stresuje to świruję, tak samo jak mój organizm, jak o tym nie myślałam to było ok :((

Gość gość
NIE JESTEŚ W CIĄŻY