Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynkaaa

Faceci to irytujące bydlęta bez empatii

Polecane posty

Gość klementynkaaa

To będzie dłuższa opowieść, więc od razu radzę wyłączyć tych co przerażają literki. Całe życie dotąd starałam się być dla mężczyzn miła. Jestem ładna, inteligentna większych wad prócz niecierpliwości, małomówności (to dla mężczyzn powinno być zaletą chyba) i umiarkowanego introwertyzmu nie mam. Mimo to nie układa mi się z mężczyznami. Doszłam do wniosku, że porozumienie z mężczyzną jest po prostu niemożliwe. Z racji tego, że mają skrajnie odmienne mózgi i sposób myślenia od kobiet. Proste. Feministki wmawiają nam że jesteśmy tacy sami. A na pierwszy rzut oka widać, że obie płcie różnią się zasadniczo we wszystkim. Mam do czynienia z ludźmi, głównie babkami po 50 i w 80% nie układa im się z mężami. Małżeństwa z reguły są nieudane. Dlaczego więc ludzie, którzy nie mają ze sobą za wiele wspólnego biorą ślub? Bo kobiety boją się samotności, a faceci są często przymuszani do ślubu albo chcą po prostu na stałe mieć kogo r****ć. Tak to w rzeczywistości wygląda. Prawdziwe porozumienie między ludźmi występuje może w 10% związków. Wracając do mnie. Faceci są po prostu nieczułymi sukinsynami, egoistami. Są upośledzeni emocjonalnie. Liczy się tylko r*****ie dla nich. Ponadto są bardziej podatni na wszelkie anomalie mózgu i widać to niestety w codziennym zyciu. Pedofile, zoofile, psychopaci, seryjni mordercy itd itp- to wszystko mężczyźni. Ponadto częściej są skrajnymi introwertykami albo ekstrawertykami. Częściej mają IQ powyżej 160 i poniżej 90. Żeby znaleźć faceta z którym da się porozumieć trzeba szukać mężczyzny z żeńskim mózgiem. W innym wypadku porozumienie jest niemożliwe i będziecie tylko cierpieć. Nieważne czy jesteście ładne, inteligentne itd. Najpiękniejsze kobiety świata są porzucane albo nie układa im się z mężczyznami. Wszystko za sprawą ogrooomnej różnicy mózgów.

Gość faceci to świnie i tyle
zgadzam się, najgorsze że kobiety zakładają rózowe okulary i dopiero po latach dostrzegają jaki facet jest naprawde

Gość sierść psa
'Żeby znaleźć faceta z którym da się porozumieć trzeba szukać mężczyzny z żeńskim mózgiem. W innym wypadku porozumienie jest niemożliwe' - czyli jak powinien się zachowywać, czy masz na myśli tranzystora, który najlepiej się czuje w sukienkach i butach na szpilkach ? - czy z takim facetem 'z żeńskim mózgiem' chcesz gawędzić na temat mody, kosmetyków, jakie to są tematy ? - a może szukasz faceta typu androgyna i oby tylko nie dotykał kobiety ?