Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z prezentem NA ŚWIĘTA dla 18 miesięcznej dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

WITAJCIE :)

Gość gość
Ale jaki masz problem finansowy?? Czy po prostu nie wiesz o kupić.

Gość gość
Witajcie, otóż mam problem z prezentem dla córki, Mam dwójkę dzieci, syna -4,5 roku i córeczkę :) kupiłam już prezenty pod choinkę dla całej rodziny ale mam straszny problem z córką, dzieci mają już zabawki z: - fischer price (świnka, szczeniaczek, siostra szczeniaczka, narzedzia, garnyszek, mata, bujak, slimak, bob, jake, minnie), mała ma wózek dla lalek, mają duzo ksiązek, kuchnie dla dziewczynek też ma, lalki róznego rodzaju pieska chi chi love itd i nie wiem co mam jej kupić.... mamy doradżcie PROSZĘ co mogłabym kupić aby sprawić małej radość pod choinkę

Gość gość
torebeczke fisher price

Gość gość
Przepraszam, niechcący dodałam temat bez treści, koszt prezentu to tak do 200-250zł

Gość gość
właśnie widziałam w smyku - napewno ją kupię, ale co prócz torebeczki :)??

Gość gość
moja ma 19 miesiecy i juz ładnie sie bawi lala baby born ma do tego wanienke i nosidełko

Gość gość
może zamiast kupować jej tak drogie prezenty spędź z nią trochę czasu i ją poznaj - nie będziesz miała problemu z wiedzą na temat co może ją ucieszyć :O

Gość gość
baby born mamy, ale się nie bawi, raczej nie bawi się lalkami, wszystkie stoją na pólkach :) - tylko od czasu do czasu da im soczku ;-)

Gość gość
do komentarza powyżej- nie pracuję, spędzam z nią 24 godziny na dobę. nie musisz prawić mi morałów, córka chętnie bawi się klockami, czytamy książki, raczej takie zabawy wymyślone :) chowanego, pociąg, piosenki, zabawy taneczne. ZAPYTAŁAM TYLKO DLATEGO, bo nie chciłabym kupić czegoś co będzie leżeć na pólce i nie będzie się tym bawić, chcę sprawić małej radość prezentem pod choinkę, tylko tyle, a napewno są tutaj mamy które też miały, mają córki w tym wieku i mogą podzielić się pomysłami, pozdrawiam zgryźliwą :)

Gość gość
wiec kup jej jakas fajna posciel do lozka, moze z tego sie ucieszy skoro zabawkami sie nie bawi

Gość gość
a kon na biegunach? moja uwielbia konia

Gość gość
właśnie patrzę na allegro, chętnie bym kupiła, ale mąż marudzi, póki co mam na liście , torebeczkę fischer, konik na biegunach, myslałam też o sklepiku - są na allegro ale niewiem czy nie jest za mała....mam problem bo dużo zabawek mamy po synku -laptopiki, lego duplo, itd a co do pościeli, to kupię jej ale bez okazji, w poniedziałek widziałam w biedronce będą superowe :)

Gość gość
a kon na biegunach? moja uwielbia konia

Gość mamadwóchdziewczynek
Ja polecam Ci klocki lego duplo np. dom rodzinny - mojej kupiłam rok temu, miała 2 latka i do dziś bawi się prawie codziennie. Tym bardziej, że masz starszego synka - pobudują sobie razem. Możesz też kupić klocki drewniane. Ja zabawek fisher price nie polecam w nadmiarze, bo mają niemal identyczne funkcje. Bardzo dobra jest firma V-tech, ale szczerze dla takiej małej dziewczynki nie kombinowałabym z niczym wyszukanym.

nie wiem czy koń nie za wcześnie... może masz, ale bardzo fajne na taki wiek są jeździki - teraz właśnie w biedronce są disneya piękne ;-)

Gość gość
kochane :) dziękuję za rady, z tym duplo zgadzam się mamy 2 pudła, syn dostał od dziadków jak był mały-miał 2 lata, teraz bawią się obydwoje :) a z fischer też masz racę wszędzie liczą ispiewają praktycznie to samo :)

Gość gość
odkrywczy domek kiddieland

o właśnie - kiddieland - odkrywczy domek jest świetny ;-) na pewno będzie trafiony prezent

Gość gość
kasa fiskalna sklep domek dla lalek domek dla koników mini my little pony

Gość tatadzieci
ja zawsze mam ten sam problem,ale moja żona ostatnio zamawiała prezenty i niewielkie upominki dla rodziny na http://iprezenty.pl/ okazało sie,że to nie drogie a cieszące oko rzeczy.

Gość berta z hamburga
Wiesz co,u mnie przy pierwszym dziecku szybko powstala graciarnia,bo w przeciagu roku tyle prezentow nadostawala z roznych stron,ze glowa boli. I jakos nie zauwazylam,zeby czyms poza lego sie szczegolnie chetnie bawila. Ona lubi ksiazki i zabawy na zewnatrz,a w domu farby i przedmioty domowego uzytku. Mlodszy syn ma z tych zabwwek zdecydowanie wiecj radochy,ale wystarczy i to z luzem tego,co jest. Moze zrob jej prezent typu jakies specjalne wyjscie np do jakiegos zoo czy parku wodnego. Albo cos,co sie zuzywa - kredkj do malowania twarzy w jakies tygrysy i swinki,takie chrupki kolorowe do robienia figurek i potem chyba kozna toto zjesc. Bez sensu nakipowac gore rzeczy,ktorych nikt nie potrzebuje,tylko dlatego,ze swieta i prezent kusi byc i to za 5 stow

Gość berta z hamburga
Kon na biegunach - jasne ze moze byc. Moje maluchy przed pierwszymi urodzinami juz uwielbialy konia

Gość gość
Tory lub ulice z Wadera.Moje córki bawią się nimi już kilka lat i wciąż zabawka jest lubiana. Na początku rodzice mogą pomóc w budowie, a samochodzikami maluch może sam pojeździć.

Gość gość
To zależy z jakiej kategorii szukasz zabawek. Ale jeśli to miałoby być coś edukacyjnego i rozwijającego to może taka wielofunkcyjna drewniana kostka, która z każdej strony ma jakąś inną zabawkę. Można na niej znaleźć tablicę do pisania, zegar, cymbałki, tor z drewnianymi figurkami, liczydło...więc raczej szybko się nie znudzi:) Może też służyć jako stolik, albo skrzyneczka na zabawki. Więc powinna na długo zająć Małą:) Zobacz sobie na rajsmyka.pl (niestety jak wklejam linka to traktuje jako spam). W kategorii edukacyjne, rysuję, liczę... Widać ją w drugim rzędzie: manipulacyjna kostka edukacyjna.

Gość gość
Moja córeczka w ogole nie lubi konika na biegunach. Za to uwielbia wlasnie klocki lego duplo. Strzalem w dziesiatke byl dla niej drewniany pociag ze zwierzatkami. Wszedzie z nimi chodzi. A i nie wiem czemu uwielbia grajaca gitare. Puszcza z niej melodyjki i tanczy.

Gość gość
Jejku nastepna ciumkajaca mamuśka- "laptopiki" Rece opadaja

Gość gość
Jak czytam o takich problemach,to mnie mdli...

Gość gość
Moja ma 19 i pół miesiąca i dostanie: - Wózek z lalka w środku - taką małą laleczke na autku chyba drewnianym nie kojarze już - przepiękną książeczkę o mikolaju ale cudna gruba z takim autkiem co sam jeździ na kazdej stronie w środku w cienkich szynach - plecaczek swój pierwszy malutki w księżniczki ( jak będzie szła to zabawki i picie będzie miała ze soba ) - lalkę na huśtawce na baterie co sama się husta i mówi mami dadi i śpiewa świąteczne piosenki - i jej wymarzony prezent o którym cały czas wspomina i pokazuje a mianowicie dzwoneczek z filmu ekspres polarny - ten co wypadł reniferom z san i mikołaj wręczył go chłopcu ( o rany ile ją się naszukalam cały internet przekopalam i znalazłam kremowy dzwonek ze złotymi zdobieniami i złotą wstazeczka o średnicy 4 cm ON JEST POPROSTU IDEALNY ona padnie ze szczęścia - cały wor słodyczy KOniec a dzisiaj męża brat przychodzi przebrany za mikołaja z dzwonkiem i tym dużym worem hihi, ona będzie przeszczęśliwa jak wczoraj w sklepie zobaczyła sztucznego mikołaja to wydarla się na cały głos haha ze szczęścia