Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnetaNowakowska

pomoc w badaniu do pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość AnetaNowakowska

Witamy Jesteśmy studentkami V roku psychologii na Akademii Pedagogiki Specjalnej i chciałybyśmy zaprosić Państwa do wypełnienia ankiety na temat przejawianych wartości i postaw wobec gejów i lesbijek. Ankieta jest anonimowa i zajmie Państwu około 20 minut a dla nas będzie to niezmierna pomoc w napisaniu pracy magisterskiej. moje-ankiety.pl/respond-48858.html Dziękujemy za pomoc Aneta Nowakowska Karolina Bieniek

Gość gość
Hej dziewczyny, a wiecie, że taka ankieta ma znikomą wartośc naukową? Nie szkoda Wam czasu?

Gość gość
no wlasnie, lepiej zrobilybyscie eksperyment

Gość gość
probowalam wypełnić ankietę. tego nie da się czytać. nie doszłam nawet do połowy. powodzenia w szukaniu kogoś kto chociaż to przeczyta. bełkot

Gość gość
Powiem szczerze: dobrnęłam do 48 pytania i mi się znudziło :) - ankieta jest za długa, pytania bardzo monotonne i podobne do siebie,t e istotne są na końcu. Rozumiem, że chcecie mieć obraz ankietowanego, ale robicie to w internecie, gdzie i tak każdy wpisuje co chce - wątpię, że znajdzie się wielu internautów, którzy wypełnią tę ankietę uczciwie, z namysłem, rozważając odpowiedzi. Większość albo nie wypełni wcale, albo po parudziesięciu pytaniach zacznie klikać byle co.

Gość gość
mim zdaniem pytanie są źle skonstruowane, ja rozumiem że chcecie badać opinie sądy postawy ale takie pytania ...Równość między grupami nie jest wartościowym ideałem.Aby pójść w życiu naprzód, czasem trzeba nadepnąć innym grupom na odcisk. słabooooooo

Gość gość
No właśnie chyba z dwadzieścia pytań o te "grupy" a ja tak naprawdę nie rozumiem o co wam chodzi. Bo ludzkość dzieli się na różne "grupy", ale po pierwsze: pytania wyraźnie sugerują, że według was te grupy nie są "równe", potem pytacie, czy ja uważam że są itp. - a jestem zasugerowana przez pytanie, po drugie: o jakie u diabła "grupy" chodzi: bo moja opinia różni się w zależności od tego czy mówimy o grupach rasowych czy np. ekonomicznych: bo np. uważam, że wszystkie rasy są/powinny być równe a religie np. nie (albo inne kryterium) - jak poinformować o tym w ankiecie?

Gość Pisanie prac mgr lic i inne
Zapraszam osoby, którym potrzebna pomoc w napisaniu pracy: licencjackiej, magisterskiej, dyplomowej i innych. Posiadam wieloletnie doświadczenie oraz szerokie grono zadowolonych klientów. Mój e-mail: zbyszek.walc84@wp.pl . Serdecznie zapraszam.