Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez zobowiazan

Polecane posty

Gość gość

czesc dziewczyny :) sytuacja wyglada nastepujaco.. mam przyjaciela od paru lat, zawsze sie sobie podobalismy ale z poczatku to byla tylko przyjazn, od jakiegos miesiaca jestesmy w zwiazku bez zobowiazan, w sumie miedzy nami nic sie nie zmienialo poza tym ze doszedl do tego wszystkiego SEKS. No i wlasnie.. od momentu kiedy zaczelismy ze soba sypiac on chcialby ze mna caly czas utrzymywac kontakt, sms za smsem, telefon za telefonem, odrazu jak wstaje do pracy dostaje od niego smsa na dzien dobry (o 5 rano) ja natomiast do pracy wstaje o 10 i juz czeka na mnie z 5 smsów. chcialby caly czas sie spotykac, ciagle ze mna widywac, wydaje mi sie ze jest troche zazdrosny ale on stanowczo temu zaprzecza. Mam dziwne wrazenie ze on zaczal to traktowac bardziej powaznie ? ze moze zaczyna cos do mnie czuc ? dodam , ze wczesniej nie bylo takiego zachowania u niego w stosunku do mnie -wczesniej rozmawialismy moze raz dziennie.

Gość gość
ja tez spotykałam się na sex bez zobowiązań , miał byc tylko sex , ja teraz tęsknię za nim ....:( a on wyjechal za granicę

Może stałaś się dla niego kimś więcej :) może czuje coś do Ciebie ale boi sie to Tobie powiedzieć, bo nie wie jak zareagujesz.

Gość gość
czy ja wiem..

Gość gość
Pewnie coś do Ciebie poczuł. W takiej relacji zawsze któraś ze stron się zakocha, tak jest w 99%

Gość gość
a sex to byl tylko klasyczny czy bylo cos wiecej jego penis byl tylko w pisi czy mozew twojej buzi tez

Gość gość
a co ma wspolnego czy klasyczny czy oralny?

Gość gość
moze lodzik go mu sie spodobal i tesni dlatego

Takie zachowanie jak opisałaś najczęściej świadczy o tym, że druga osoba się w Tobie zakochała. A gdyby się okazało, ze On się w Tobie zakochał, to fakt ten zmienił by coś między Wami?

Gość gość
jak dalas mu w najlepszym wydaniu to teraz masz tego skutki

Gość gość
Zmieniloby. Od poczatku mowilismy sobie ze to uklad czysto kolezenski i ze jesli ktores sie zakocha ma o tym powiedziec i skonczymy ta zabawe.

Gość gość
ale zabawy nie skonczylas tylko dalas sie mu przerznac***przytym biodrami ruszalas i to mu szystko posmakowalo a jeszcze na dodatek lodzika mu zrobilas i chlopaka dobilas

Gość gość
hahahaha tez miałem taką "koleżankę" z tym że ja jej wcześniej nie znałem poznaliśmy się przez neta i spotykaliśmy na przelotne bzykanko :D