Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 godzin bez jedzenia

Polecane posty

Gość gość

Za niedługo skończe 18 lat i teraz chodzę do liceum. Codziennie o 7 rano jem kanapke lub pół kanapki i kolejny mój posiłek jest po 15 godzinie jak wracam ze szkoły. Szkoła jest bardzo stresująca, nie umiem i nie mam czasu tam zjeść czegokolwiek, w szkole nic mi nie smakuje, może jedynie raz na kilka godzin nawilże usta wodą. Ciągne w ten sposób już od gimnazjum. Mam nerwice i jelito drażliwe. Rano nie potrafię wstać, codziennie się spóźniam. Powieki mi drżą, jestem prawie jak wrak człowieka, a niedługo skończe 18 lat.

Gość gość
bierz magnez + b6

Gość sierść psa
za rok, za dwa , za trzy dowiesz się że z głodu jeszcze NIKT się nie zesrał i pani Jolu, do pracy, do roboty a obiad to w domu , kawa też w domu a za używanie papieru toaletowego odliczę z Waszych wynagrodzeń powie szefowa

Gość gość
o kuźwa, już sie boje :o w pracy pewnie bedzie gorzej.

Gość gość
to był głupi żart

Gość sierść psa
zapamiętaj sobie raz na jutro teraz żyjesz w ustroju gospodarczym, który się nazywa kapitalizm z końca XIX wieku, i czy będziesz pracować w UK lub we Francji albo u siebie w Polsce to wszędzie jest podobnie, zaczynasz dzień o godz. piątej rano i kończysz dzień dopiero po północy a czy zaliczyłaś śniadanie lub obiad to nikogo to nie interesuje, najważniejsze, masz pracować wydajnie na 150 procent przez 10 godzin

Gość gość
tez tak robilam przez cale liceum, tyle ze ja nawet sniadania nie jadlam. a pozniej przychodzilam do domu i nadrabialam, 10kg przytylam przez takie jedzenie.

Gość spaślak_
jedzenie nie ma nic do stresu, poludniowcy nie jedza sniadan i zyja. ja tak cale zycie ciagne czasami jedzac pierwszy posilek wieczorem i tez zyje. od tego sie nie umiera i nei tyje jak ktos napisal. jeszcze nie slyszalem aby ktos od niedoboru jedzenia tyl :D na drzenie powiek magnez ale koniecznie z potasem bo masz niedobor jednego z tych pierwiastkow.

Gość sierść psa
zapamiętaj sobie raz na jutro podstawowa sprawa to śniadanie, pojedź do Niemiec na szkolenie albo do pracy , Niemiec dostaje, otrzymuje, sam szykuje śniadanie po cesarsku obiad po królewsku kolacja dla biedaka a w Polsce oczywiście wszystko Polacy robią odwrotnie i uważają, że Niemiec jest głupi

Gość gość
taaa najpierw wy macie w d***e swoje zdrowie, to nie dziwcie się, że potem wasze zdrowie ma w d***e was /

Gość gość
szkoła jest okrutna, a praca jeszcze gorsza.

Gość gość
a czemu gorsza męczysz się podobnie, ale chociaż ci za to płacą

Gość gość
w sumie to tak. W pracy płacą i nie boisz się, że będzie trzeba powtarzać klase, źli nauczyciele i matura :(

Gość sierść psa
'szkoła jest okrutna, a praca jeszcze gorsza' oczywiście, śpij spoko do godzin południowych a wszelką pomoc otrzymasz z MOPS oraz zasiłek, połóż się i przykryj kocem wełnianym a wszystko za Ciebie zrobią i nawet Twój zadek przyjdą podetrzeć Wielce Pani

Gość gość
ta w pracy sie nie boisz jak jestes sam sobie szefem.

Gość gość
a może specjalnie dla mnie będziecie się składać tak po 200zł miesięcznie, wystarczy 10 osób i będzie 2000 miesięcznie. Będą dobre obiadki i bezstresowe życie ;) Co wy na to?

Gość gość
składke zróbmy

Gość wifigdańsk
ja pamietam jak ja chodzilam do liceum i jaka byłam głodna,jak byłą przerwa to leciałyśmy do sklepiku i pamietam zawsze kup[owałam to samo-suchą bułke i kefir,oj jak mi to smakowało!! do dziś pamietam tą rozkosz,kiedy to jadłam.a teraz to wszędzie wszystko mozna dostac wiec i tak macie lepiej;]