Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest tyle brzydkich kobiet

Polecane posty

Gość gość
fiku, od zawsze jestem zakochany w Tobie...prześlij fotę

Gość gość
Jest duzo zaniedbanych i zacofanych.

Gość Taki sobie gosciu jeden
ale ja nie jestem wcale brzydki , normalny koleś. ladniejszy od niejednej laski.

Gość Taki sobie gosciu jeden
Odpowiada mi uroda damska ale nie jakieś pasztety tylko ładne kobiety. Nie rozumiem dlaczego brzydota tak łatwo się rozprzestrzenia a takich laske jak Sheyk jest mało...

Gość gość
gość KAZDY obcokrajowiec, plec obojetna, twoerdzi,ze w POlsce jest duzo ladnych kobiet i brzydcy , na ogól, męzczyżni. x Jak chce się przelecieć laskę to mówi się o niej, ze jest ładna a obcokrajowcy wiedzą, że polki są łatwe a na pewno łatwiejsze niż kobiety z zachodu czy wschodu.

Gość gość84
Wszystko w naturze jest mniej lub bardziej zgodne z tzw. rozkładem Gaussa (normalnym). To jest taka krzywa w postaci dzwonu. Idea polega na tym, że w populacji najwięcej jest osobników o średnich cechach. Im dalej od tego punktu "średniości" tym mniej osobników. I tak zarówno pięknych kobiet jak i tych szczególnie brzydkich jest w gruncie rzeczy nie wiele. Większość jest przeciętna. Tak samo jest z mężczyznami. Druga rzecz, to jest to, co się komu podoba.

Gość pan i wladca autora
Autor tego tematu zostal wysrany przez matke do kibla gdzie najadl sie kupy, poza tym jego starzy to meli iarze z wygladem trolli