Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ta od faceta

Eleene jesteś tam znak zapytania

Polecane posty

Gość gość ta od faceta

:(

Gość gość ta od faceta
Och, jak ja kocham wszystkie panie A tak najbardziej kocham Manię U panny Krysi robię pranie - no z którą mam być? Z Jolą wyjeżdżam na Mazury Monika daje konfitury Anię pożeram na śniadanie - no co tutaj kryć? ...o taka jest prawda:(

Gość gość ta od faceta
i jeszcze to: Ma ma ma ma ma mia, amorek skrzydła swe dziś rozwija Ma ma ma ma ma mia ktoś mi do serca się dziś dobija, Zwariowałem na twym tle coś mnie w Tobie tak urzekło, amor ze snu zbudził się, moje życie w gruzach legło, To mi nie wygląda na styl i życie z bonda, Ref.bo wszystko przez to twoje ciało jak moje serce oszalało jak na jaw wciąz o tobie marzę odkąd w bikini szłaś po plaży bo wszystko przez to twoje ciało, co słońca tylko dotykało tak mi na miłość się zebrało, że aż skręca mnie tak pragnę cię, ------------------------------------- do tego ogranicza się myslenie chłopa. Jak nie dostanie to się odstanie zainteresowanie 🖐️ ...a ja się dręczyłam, że to że sro. Chrzanię to, nie będę się narzucać:(

Gość gość ta od faceta
chłop to świnia bez empatii myśląca tylko o dupczeniu, jego myślenie pochlania dupczenie. Taki nie jest zdolny rozpracować kobietę, tylko chcialby żeby weszła mu do łóżka. ...to po co te podchody są, to gapienie się i maślany wzrok? Co za dupa jakaś.

Gość gość
po ptakach. Nie odzywa się....żyć, to pewnie żyje. Ale się nie odzywa.

Gość gość ta od
hej Eleene: )

Gość gość ta od
olał mnie ten pan co tyra. Nic to, w końcu po 3cim telefonie nieodebranym (nie dzwonię do skutku, bo nie będę po parę razy jak się mój numer wyświetla) napisałam mu pytanie, że "mam nadzieję, że nie gniewa się na mnie o nic". Wiesz Eleene, ja zrobiłam co mogłam. Jak się jemu znajomość odwidziała to już nie poradzę....:o :(

Gość gość ta od
może on zapracowany jest, może coś, albo poderwany przez jakąś pannę....różnie może być. Przecież ludzie w bunkrze nie siedzą, tylko żyją wśród innych ludzi.

ten zatyrany tak ? No widzisz , a martwilas sie, czy dla Ciebie odpowiedni taki fizyczny Heros :-P Warto bylo martwic sie sie, co mu bedziesz gotowac ? Ze nie potrafisz :-D . A to nam sprawil psikusa . Ale nie martw sie .Nie ma tego zlego , co by nam na dobre nie wyszlo . Widocznie to nie bylo "twoje szczescie". Zawsze moze byc lepsza opcja do "ustrzelenia ".Pilka zawsze jest w grze . Nie miej sobie nic do zarzucenia , bo staralas sie .Trudno , takie zycie .

Gość gość ta od
wiesz, ja się miesiąc nie odzywałam, ale mu napisałam o kłopotach z pracą w końcu 2 dni temu razem z tym pytaniem o gniewanie. Pewnie coś przeoczyłam, ale dla mnie jednak ważniejsza jakaś niezależność a nie amory najpierw :(

Gość gość ta od
na początku on zagadywał, ja nic... No nic to. Tak widać miało być. On widać przywykł do innego zachowania kobiet wobec niego i racja też w sumie, za długo to trwało.Tylko człowiek też sam siebie nie przeskoczy.

nawet gdyby dlugo to trwalo , to jesliby byl zainteresowany znajomoscia -probowalby ja nawiazac. Widocznie tak musialo byc , odpadnie C**problem gotowania wedle przepisow Macka B . :-P Na amory przyjdzie czas -nie martw sie .6 miliardow ludzi jest na swiecie .Znajdzie sie i do amorow jakis -w odpowiednim czasie .

Gość gość ta od
:D masz rację :D Jest jakiś plus tej sytuacji :D🖐️ ...no i ten tran bym musiała stale mieć w zapasie :D

no dokladnie . Tran caly czas pod reka .Potraktuj doswiadczenie z przmruzeniem oka . Na wesolo .Zycie moze nie jedna fajna niespodzianke Ci zafundowac .Optymistycznie trzeba patrzyc w przyszlosc . Bedzie dobrze .

Gość Aron Ralston
Eleene buhahaha :)

Gość gość ta od
a to mi żart zrobił :o Ja tu już jadłospis wymyślam a on pewnie w tym czasie pół miasta czaruje i zarabia na te randki .... Znając życie to niedługo tatusiem zostanie :o....a ja się o tym dowiem za 2lata, jeśli w ogóle się dowiem... Nie jestem jednak taka piękna i boska, że nikt mi się nie oprze;(

Gość gość ta od tranu
...najbardziej to mi ulżyło z powodu tych obiadów....

nie pekaj mala : wystarczy, ze ten 1 -slownie - jeden ulegnie twojemu czarowi i juz mamy kandydata do twoich wyszukanych potraw z bloga Macka B i do twego serca. Wiesz , ze nie ma brzydkich kobiet . Sa tylko niezbyt ewentualnie zadbane .Nawet czarownicy, jak dasz lepsza chustke , lepsze zalozysz buciory , dasz lepsza miotle to wista wio .Jest boska z niej kobita . A miesniak niech dalej trenuje tezyzne z ceglami .Dajmy juz mu spokoj :-D

Gość gość ta od tranu
nie wiem, może on się tak ceni, że uznał, że trzeba za nim jakoś ostentacyjnie biegać, rwać go z miejsca... ee tam:o🖐️ przynajmniej tych zup nie muszę gotować, lepić pierogów... no dzięki za wysłuchanie Eleene 🌻:)

Gość gość ta od tranu
Jako średnia z wyglądu kobieta (taka max. 6/10) nie chcę być w związku z żadnym facetem. Dlaczego? Ano dlatego, że żaden nie będzie nigdy w pełni mnie ,,kochał". Zawsze będę ,,towarem" drugiej/trzeciej kategorii niegodnym bycia tym naj jak taka dajmy na to Angelina Jolie czy Adriana Lima...

Gość gość ta od tranu
eraz się tak faceci wysmakowali że im dżoana krupa nie pasuje. kiedyś tu był taki temat. a niektóre prawiki kręciły nosem smiech.gif

Gość gość ta od tranu
zgadzam się z podszywaczem..:o Co więcej-gdyby nie kafe nie przyszłoby mi do głowy, że ten pan z powodu posiadania imponującej obręczy barkowej (a może i bez powodu) ma od lat takie powodzenie, że powinnam była w locie łapać okazję do znajomości i nie pozwolić mu uciec... o ja idiotka :(

Gość bo to baba lata
za facetem🖐️ i mu cycem przed nosem trzęsie... a oni ewentualnie zgodzą sie zainteresować i wsadzić...

Gość ta niepoderwana w końcu
🖐️ grunt, że gotować nie muszę :o Lenistwo to jednak okropna sprawa ;(

Gość gość ta od
dobra przyznam się w końcu przykro mi jest :(

Gość gość ta od
no i tyle wyszło z romansowania i dawania znaków :o