Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roześmiana dziewczyna

Podczas imprezy zastanowiło mnie zachowanie mężczyzn

Polecane posty

byłam wczoraj na imprezie, nie mogłam się odpędzić od wzroku mężczyzn, choć byłam ubrana elegancko nie wulgarnie, mała czarna. Zastanowiło mnie jednak zachowanie ochroniarzy, którzy się do mnie ciągle uśmiechali, a jeden z nich gdy wychodziłam już z klubu powiedział 'pięknie się Pani uśmiecha, kiedy znów nas Pani odwiedzi?' i się przedstawił. Nie rozumiem trochę tego zachowania, zachowywałam się normalnie a uśmiecham się fakt dużo, jestem raczej pogodą osobą (i nie chodzi mi o komplementy, po prostu nie wiem co mieli na myśli tak się zachowując)

Gość gość
a ja nie rozumiem czym się jarasz, cieszysz się że facec***atrzą, ok,większość kobiet tak ma dziwisz się że nie wywaliłaś łechtaczki na wierzch a pomimo to oni patrza, normalnie cud , k****a masz problem teraz nie będziesz spała cała noc

może mnie wzięli za idiotkę, że tak ciągle ciesze jape

Gość gość 23
może mnie wzięli za idiotkę, że tak ciągle ciesze jape ---------- Całkiem możliwe ;)

Gość gość
Nie wiem czemu,nie wiem o co mu chodziło...o to są typowe babskie wymówki wobec prawdziwej próżności,która doskonale podpowiada ci odpowiedź i ty tę odpowiedź bardzo dobrze znasz tylko nie chcesz sama sobie jej dać a wolisz by napisał za ciebie tu ją ktoś inny. Więc dobrze. Niech ci będzie.Ja za ciebie to napisze. Tak.Chciało mu się r****ć pomyślał,że być może wkrótce się mu to uda.

uśmiech jest aż tak zachęcającym sygnałem? muszę go dawkować w takim razie

Gość prawictwo pospolite 246
Ja lubię filmiki jak laski się uśmiechają do kamery. Szybko dochodzę. Trzy ruchy i worek suchy.

fajnie wiedzieć, że wszytko odbieracie jako zachętę do współżycia

Gość gość
no, teraz już wiesz, jesteśmy prymitywni i nie przepuścimy żadnej okazji, dz więc w spokoju do łóżka i śpij spokojnie

Gość gość
Koleś tak c***owiedział dla zmyłki. Tu nie chodzi do końca o uśmiech a o doope twoja. Mała czarna...te sprawy...wiesz. Wypiełaś się przypadkiem...oni to przylookali no i jest teraz adoracja.:classic_cool:

naprawdę wam tylko chodzi o tyłek kobiety - a nie mógł sobie pomyśleć "ale ma piękny uśmiech, pewnie jest super pogodą osobą i niezdrową optymistką, chciałbym ją poznać!" :P czy wasze mózgi tak nie działają?

Gość gość
Jest to klasyczne zachowanie samca w tzw fazie przedgodowej. Poprzedza podjęcie działań mających na celu pokrycie wybranej i atrakcyjnej dlań samicy.:classic_cool:

jesteście okropni, zostanę starą panną.

Gość gość
ciesz się że interesują się tobą panowie za parę lat młodość przeminie i nikt nie popatrzy

Chmmm choć teraz w sumie to coś mi się przypomniało. Pominęłam to bo uznałam za nieistotne lecz w obliczu waszych wypowiedzi nabiera to głębszego sensu. Ten ochroniasz pytał mnie kiedy następnym razem odwiedzę klub przed wejściem do niego jak wychodziłam...staliśmy jakby na boku i gdy rzuciłam okiem nieco w dół to zauważyłam iż ma on rozpięty rozporek,z którego coś mu wystawało i teraz myślę,że to nie był paralizator a raczej pałka. W końcu ochroniarz.

Gość gość
jeśli dziewczyna ma ładny tyłek to nic nie jest w stanie zmienić sposobu działania naszego mózgu :)

Gość gość
Do autorki. Z pewnością jesteś ładną dziewczyną i masz piękny uśmiech....uwierz jednak,że zrobiłaś na nim wrażenie nie tylko uśmiechem. Mała czarna robi swoje.

ale ja chcę w porządku faceta, dlatego, że mam świadomość tego, że uroda przeminie. Co mi z tego, że się oglądają? zagadują itd, bo jestem ładna - ok, to miłe ale żadna w tym moja zasługa, to geny, ja jedynie dbam o formę, chodze na siłownie, dbam o włosy, zęby itd ;) ale nie ja na to zapracowałam ja to jedynie doszlifowałam. Co innego gdyby docenił moją osobowość, asertywność, światopogląd, intelekt etc. A tak to co, masa jest pięknych kobiet, uroda to nie jest powód do dumy

to tak na marginesie^^ rozumiem, że gdy zwracamy na kogoś uwagę to patrzymy na całokształt nie tylko na ten (do znudzenia) uśmiech, ale by myślą przewodnią prawienia komplementu była wizja łóżka to jest trochę niesmaczne, przykre jest to, że nie potraficie pomyśleć w innej kolejności.

Gość gość
aa tam przesada, :) wiadomo, że za fajną laską się człowiek ogląda ale z tym chodzeniem od razu do łóżka to przesada jesteś miła, uśmiechasz się, zgrabna , ładna i powabna to cię zagadują wolałabyś żeby patrzyli spod byka ? albo krzywo?

Gość kejt mos
co do ochroniarzy to oni juz tak maja ze sie lampia h_j wie po co. we mnie tylko jeden sie zabujal:) i to na powaznie hehe. skoro sie patrza i nic poza tym tzn ze moze im sie spodobalas ale nie do tego stopnia aby sie umawiac bo ktos inny podoba im sie bardziej albo obecnie kogos maja.

Nie no jasne, nie przeczę, że jest to miłe. Tylko za chwilę w głowie ur******a mi się takie myślenie - "co takiego zrobiłam, że się na mnie gapią" że tańczyłam z jakimś chłopakiem, za chwilę gadałam z innym, "do wszystkich" się uśmiecham, może mnie wzięli za jakąś łatwą albo nie wiadomo jaką. A ja się po prostu dobrze bawiłam, swobodnie itd

Gość Dr Dżin
"Kiedy następnym razem będzie pani w klubie? Pytam bo ma pani taki piękny uśmiech...." :classic_cool: Z rozporka pałka a w kieszeni paralizator. Uważaj w Andrzejki bo może zlać...woskiem.:classic_cool:

Gość gość
Zwyczajnie ci sznurek wystawał spod kiecki, dla facetów to śmieszne gdy baba się tak obnosi z miesiączką, majt nie założy :D