Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynoska 21

dlaczego faceci sie nie myja

Polecane posty

Gość latynoska 21

Czy duzo z was ma faceta brudasa? Bylam u kolezanki i jej facet smierdzi potem i takim skidlym czyms.Zapytalam jej co mu jest a ona mowi,ze nie moze zagonic go do mycia bo on twierdzi,ze jest czysty.Moja ciotka tez ma ten problem z mezem.Na ulicy pelno smierdzieli chodzi..masakra jakas! Mialam chlopaka,ktory nigdy nie myl rak po sikaniu i od tego momentu zaczelam zwracac uwage na te skunksy.Dlaczego boicie sie wody??trzeba sie myc nawet jak nie wychodzicie z domu!nikt wlasnego smrodu nie czuje a powinien!

Gość lawenda12345
nie można generalizowac, mój facet bardzo dba o siebie, nie wyobrażam sobie żeby conajmniej raz dziennie nie wziął prysznica. mieszkamy razem i nigdy w życiu nie czułam żeby smierdzial potem.. z reszta żaden z moich facetów nie smierdzial. może mam szczęście:-)

Gość gość
Autorka wsrod bab tez są brudasy,wali sledziami z niemytej kuciapy jak w sklepie rybnym. Jedna rura mi w domu d**e o deske k wytarla a papier był obok,ile razy trafilem na babsko z kleksem w majtorach to niemowie, takie z qas czysciochy . Na zewnącz lalunia a w srodku smrod i odraza:-)

Gość latynoska 21
Nie sypiam z kobietami wiec nie wiem dlaczego i czy tak jest jak piszece.Ale po sikaniu moglibyscie myc rece mimo,ze skora jak na czole..jesli konczycie sikanie to trzepiecie zamiast wycierac****ozniej capia gacie,rece i juz boje sie pomyslec co dzieje sie z pisiorem.

Gość latynoska 21
Kolezanki chlop w domu tydziem gnil na chorobowym i przez ten czas procz kaey nie wiedzial do czego sluzy woda.Zwrocilam mu uwage i uslyszalam,ze jest czysty bo nie wychodzi z domu.Ok czysty moze byl miedzy palcami u nogi ale smierdzacy.

Gość gość
hahahahhaa

Gość gość
Mój mąż myje się 2 razy dziennie ale mój ojciec to katastrofa była raz na tydzień chyba

Gość mushicka
smierdzace nogi a fuj!! musi miec grzyba dziewucha :D mowia, ze wachac kazdy chce ale nie kazdy smierdzi :d :d

Gość jasna tylnia
ale przykre jak facet ma wyglad zewnetrzny a pod ciuchami plage grzybow.. to dlatego na pe nisa mowia maslak :d

Gość 16 17
to, że nie wycieracie penisa po sikaniu, to przecież jeszcze gorzej! Ludzie! I co niby, chodzicie z mokrymi majtkami, śmierdzącymi sikami?

Gość jasna tylnia
sex ze smrodem to porazka! duzo kobiet cierpi z tego powodu a oni dziwia sie , ze kobiety zdradzaja.. bo uciekaja od smrodu nie koniecznie do smrodu :D

Gość 16 17
noo.. najgorzej jak wali spod wiosła...

Gość jasna tylnia
kolezanki kolaznka ma meza i on tez sie myje raz w tygodniu a majty zmienia raz w miesiacu bo " sa czyste " ale smrod w nich zostaje.. nie wiem! brak mi slow

Gość 16 17
a myślisz, że jak tak trzepiesz, to wszystko wylatuje do sucha? Poza tym rozpryskuje się wszędzie, po majtkach, spodniach, rękach... masakra...

Gość 16 17
co ty możesz o mnie wiedzieć brudasie :D Idź się umyć lepiej!

Gość dobra bada
powinni sikac na siedzaco lub najlepiej wcale! wszedzie chlapie mocz! kibel osikany a podloga az zolta i klejaca! Gorzej jak ktos ma lazienke z wc razem bo kij wie gdzie jeszcze naszczaja

Gość 16 17
i jeszcze chcą, żeby im loda zrobić, fleje.... :o

Gość dobra bada
brzydze sie facetami wlasnie zaczynam coraz to bardziej.. juz nie bede z zadnym spala nie mowiac o sexie czy pieszczotach! zeby mi smierdzacy brud zostal na moim ciele? teraz wiem dlaczego niektore kobiety szoruja sie niemalze domestosem po numerku.. omg!

Gość gość
fajny temat :D nie cierpie smrodu spoconego faceta. Mysla, ze kobiety to lubia.Myla nas chyba ze zwierzetami? im bardziej smierdzi tym bardziej jest pociagajacy. Nie pamietam co to za zwierzeta tak maja ale to jest podobne.Samiec to samiec

Gość 16 17
spocona pacha i sklejony siusiak :D miodzio :D

Gość 2301
prawde mowiac myja sie tylko na pierwsze spotkanie, zeby nie zrazic samicy :D pozniej juz tego nie robia. Mysle, ze sugeruja sie tym, ze pachniec mozna tak samo uzywajac tych samych perfum ale kazdy smierdzi inaczej i moze boja sie, ze kobieta pojdzie do kogos kto pachnie jak jego perfum ?

Gość 2301
spocone pachy, sklejony siusiak i spocona bruzda :D

Gość 2301
a jeszcze jak syry smerza to takie ogry

Gość gość
Jak takiego trola posadzic na fotel skoro kiedy wstanie to zostawi smrod po sobie

Gość fajny temat
czasem sie myją ale tydzień chodzą w tych samych łachach ,jazda autobusem z tymi skunksami to męka a jeszcze podmiejskim to najlepiej mieć w torebce maskę przeciw gazową

Gość gość
to jest męskie :) mrr

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5765964 właśnie dziewczyny potem walą

Gość gość
k***a mać to wy śmierdziele j****e napierdalacie smrodem, poobejszczywane majty bo nie strzepie k****a dokładnie tylko raz potrząśnie a potem jebią te gacie! tak samo łeb, k***a ciężko umyć żeby się łój nie lał z tłustych kudłów? łap też nie myją bo czarno za zapuszczonymi paznokciami ale jedzie zadowolony trajtem smród taki z*****y skarpet też nie zmieniają, nie dość że w sparpetach bzyka swoją panne, śpi w nich to k***a następnego dnia popierdala do roboty

Gość gość
dziewczyny tyją, a za 5 lat nastolatki w wieku 15 lat będą ważyły 100kg ciągle coś wpieprzają i tyją, niskie 150 albo kilogramy tapety, niedojrzałe, tłuste i niezadbane.

Gość gość
w*********j BIL SRIL obejsrane majty idz wypierz brudasie j****y! idz wyliż swojej pannie tego śledzia spomiędzy nóg którego tak uwielbiasz lizać, albo wsadz jej palca i powąchaj, żebyś k***a nie padł od tego smrodu zj***e genetyczny spodnie k***a zmień a nie nosisz miesiąć aż przesiąkną smrodem spoconych jaj i morde umyj po rzyganiu,a nie nawet zębów nie umyje jak się n*****ł dzień wcześniej i rzygał z balkonu, to na drugi dzień jedzie autobusem zadowlony i chucha na ludzi aż padają jak muchy