Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynoska 21

dlaczego faceci sie nie myja

Polecane posty

Gość gość
a ty w*********j do swojego garażu grzebać w swoim GOLFIE II z '85 roku co k***a hitlera pamięta!! i łapy ze smaru też nie umyje bo po ch*j? bedzie nimi wiosłował łyżką żrąc zupe co twoja maciora ci nagotowała, w*********j do niej! i patrz na swoje majty, tzw. slipy, które wyglądaja jak damskie! z tym że przegnite od ciągłego obejszczywania z przodu a z tyłu mają DRASKE albo SZYNE od niewytartej d**y! bo wyciera szarym papierem to już woli nie wytrzeć, niech na mjatach zostanie jełop j****y

Gość gość
pipyWalĄśledziem fuj fuj

Gość gość
co, skończyły się riposty śledziu j****y? już nie masz co powiedzieć? sam w*********j!

Gość gość
to u was majty śmierdzą bo ICH NIE ZMIENIACIE skunksy j****e

Gość gość
dam ci 10 zł jak stąd w**********z śmieciu j****y! będziesz miał na 3 litry gazu do swojego golfa przerobionego na gaz

Gość gość
smród jest jak gość a gości się szanuje

Gość gość
no to idz na dwór na żebry to może dostaniesz do swojego kubeczka :D haha taki jesteś kozak!

Gość gość
ja mam z******te poczucie humoru :D to ty jesteś drętwak! ja tu już prawie padam ze śmiechu wymyślając te teksty a ty łykasz jak młody pelikan

Gość gość
won od moich okresów poczwaro! mam normalne a nie jakieś k***a potoki krwi jak te twoje lampucery co się ciagle jebia na prawo i lewo i maja wiadroo miedzy nogami, im nie grozi r*******ie c******** a

Gość gość
to ty idz robic kanapke z pasztetem swojej dziwce bo wróci z wieczornej zmiany spod latarni i bedzie głodna! a na deser possie twojego zapyzialego kutafona :D

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5770547 tutaj jakaś dziewczyna pisze o grzybie w gaciach. Zobaczcie.

Gość gość
ja tu padam ze smiechu buraku, to ty sie w*******z i nakręcasz! już ci tam żyłka pulsuje przy fajfusie, zwal sobie to sobie ulzysz a nie bedziesz obrazac prawdziwych i czystych kobiet, nawet pewnie takiej nie miales, tylko obracasz brudne maciory albo walisz konia

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5770547 link do tematu dla czystych kobitek :D

Gość gość
i co zatkało? bierz brudne majty w morde oblechu j****y

Gość gość
ja jestem nudna? to ty skapitulowałeś, idź się umyj bo sąsiady w bloku bedą narzekać, że ktoś pozno wode puszcza

Gość gość
szok nie uwierzycie moja żona jest wymagająca i naprawdę ma nosa ale ja potrafię nie myć się tydzień i dłużej i czasem zastanawiam się czy już zmienić skarpetki nie tylko nie stoją ale naprawdę nie śmierdzą za wyjątkiem podmycia nic innego nie myję dezodorantów nie stosuję nie cierpię skóra puki co we wzorowym stanie.Z tego co pamiętam musiałem myć się często w młodości.No cóż tak już mam choć zamiast tego wolał bym lewitować.

Gość gość
p******o? nie jestem ani starą panną ani tępakiem! za pół roku bronię magistra, a faceta mam tego samego od 5 lat i nie zamierzam zmieniać! zatkało? żadnych ripost nigdzie nie szukam, bo sama jestem w stanie tak dosrać aż ci włosy łonowe dęba staną!

Gość gość
sam nie umiesz gotować ośle to się przymknij! ja potrafię doskonale gotować, a twoja stara pewnie nawet wode na herbate przypala, hę?

Gość gość
a co rypałeś jaką dziwkę w robocie? nic dziwnego skoro jesteś alfonsem :D

Gość gość
już poszedł się umyć k u t a s i a r z j****y!! hahaa!

Gość gość
ty masz k***a gorszy syf na pewno, stare niepomyte gary czekają na zbawienie, ściany obryzgane spermą bo ciągle walisz konia pod kiepskie p****le, zgnita kołdra od ciągłego j****ia bąków po starym i przeterminowanym żarciu, to jest twoje życie k***siarzu! a o ciągnięciu pały zapomnij! to było w twoich p************h snach!

Gość fajny temat
faceci nie tylko są śmierdzielami ale pozbawieni są samokrytyki widzią tylko niedoskonałości u kobiet ale u siebie tych tłustych bebechów na cienkich nózkach nie widzą tych rzadkich włosków przetłuszczonych ,spoconych gęb też nie oni są zawsze piękni i młodzi jak Apollo to tylko kobiety się starzeją ,

Gość gość
to ty w*********j stylem dowolnym szmaciarzu j****y! spać idź bo jutro kolejny dzień z********ania w fabryce zapałek! to ty łachu nic nie znaczysz, żebrasz o 2 zł na gorzałe na deptaku a w d u p i e mam to! nie myśle, że o dowaliłam jakiejś łajzie, mam na to w y j e b a n e !! a na mój tyłek spuścić się to możesz sobie pomarzyć w najbardziej nierealnych snach kutafonie z odległej planety X

Gość gość
w*********j już, ja nie muszę kilo tapety nakładać, jestem piękna naturalnie, a taki obejszczany cwel jak ty nie będzie mi tu p*******ł. grecki bóg, co skarpet nie zmienia bo w butach nie śmierdzą, j****y kutafon

Gość gość
p******o, dziecko będę miała jak mi się spodoba, nie będzie mi tu taka miernota p i e r d o l i ć , ch*j cie to obchodzi, ty zdechniesz w piwnicy na worach ze zgnitymi ziemniakami, ktore bedziesz wpierdalac ostatkiem sił, rzygając i srają wszystkimi otworami

Gość gość
no jak z**********z po gnoju to i przez gumofilce przejdzie jebiący smród i zmoczy skarpety świniaku :D sam sie podrap po wiszącym jaju, i tak pewnie masz zielone jaja od syfu

Gość gość
sam masz plecy, garbaty j****y pająku! ja mam piersi jak normalna kobieta a nie jakiś patyczak z pryszczami zamiast biustu! a do ust c***a nie wezmę bo przez takich jak ty utrwala się stereotyp j****ego brudasa k***siarza

Gość gość
p******o, nic nie wpierdala, sam sobie ssij swojego kutafona! w*********j do swojej matrony czyścić jej łechtakę z jebiącego śledzia fiucie

Gość gość
ty wiesz co to k u r w a SPIŻ w d***e byłeś g***o widziałeś jak to mówią

Gość gość
żałosne i stare powiedzonko o tym serze spod laski, dzieci w gimnazjum już go nie używają! ale ty pewnie jesteś takim j****ym gimbusem, w*********j do książek a jak nie to giń