Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieprzyjemne żarty mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

jest nam ze sobą dobrze. Wydaję mi się że niczego mu nie brakuje. Zdarzają się kłótnie ale nic bardzo poważnego. On wie że potrafię być zazdrosna i boję się zdrady ale czasem w żartach powie że ma kilka kochanek. Robi mi się wtedy bardzo przykro

Gość gość
co wy na to?

Gość gość
Dzieci nie powinny mieć "facetów". To groteskowe.

Gość gość
ojej robi ci sie przykro?

Gość gość
nie jestem dzieckiem mam 23 lata on 35. Tak robi mi się przykro bo te żarty są dla mnie nieprzyjemne. Wie że się boję o nasz związek a on jeszcze dobija. Mimo że nic się nie dzieje złego

Gość gość
zart jak zart, ale tobie przydaloby sie wyluzowac czym sie tak boisz? az tak zle sie oceniasz, ze ,myslisz, ze kiedys cie zdradzi?

Gość gość
tak oceniam się źle mam niską samoocenę. On o tym wie ale jakoś się mało tym przejmuje chyba widać

Gość gość
Ale zachowujesz się jak dziecko. Widać po tej opowieści różnicę wieku miedzy Wami. Rada: przykuj go do kaloryfera i zaknebluj. Wtedy nie będzie miał jak zdradzać i żartować.

Gość gość
a nie widzisz, ze przez swoje zachowanie mozesz go stracic? zameczysz go swoja zazdroscia i kompleksami

Gość gość
nie zachowuje się jak dziecko. A jak kiedyś powie mi że ma kochankę a ja uznam to za żart mimo że będzie to prawda?

Gość gość
Jesteś nie dojrzała ty smarku. Ojejciu przykro mi z żarciku, chusteczkę?

Gość gość
uwierz mi, jak na serio bedzie mial kochanke to nigdy nie uznasz tego za zart a nawet jesli to szybko wyprowadzi cie z bledu

Gość gość
Zachowujesz się jak dziecko, wystarczy zobaczyć twoją ostatnią wypowiedź, ja bym cię rzucił przez to zachowania, ale może on ma jakieś macierzyńskie potrzeby czy coś.

Gość gość
jestem dojrzała. A jakby tobie tak powiedział twój facet. Ze idź się kąpać ja popiszę z kochanką? Albo zamiast w pracy byłem u kochanki ona lubi jak jestem ubrany na roboczo? I tak prawie codziennie

Gość gość
i wyluzuj się!

Gość gość
nie zachowuje się jak dziecko. Nie robię mu awantur bo nie ma o co. Nie sprawdzam nie kontroluje. Na początku związku mieliśmy poważne rozmowy na temat zdrad moich leków. A teraz 3 lata później on robi coś takiego

Gość gość
Autorko, poczytaj co ci inni piszą, pomyśl i dopiero wtedy zacznij tu pisać. Jesteś niedojrzała, wszyscy to stwierdzili, a ty się wykłócasz. Po co tu przyszłaś? Po oklaski? A może mamy przejąć się twoim losem i coś doradzić? Nie da się nic doradzić, bo problem jest absurdalny.

Gość gość
To bym to olał a dlaczego? Bo znam swoją wartość. A ty, 23 lata, to wcale nie dorosłość. Bo dorosłość to stan umysłu a twój się chyba zatrzymał gdzieś na wczasach. Albo dorośniesz albo tak będzie dzień po dniu w tym i innym związku. W pracy w szkole i w mcdonald.

Gość gość
oczywiscie, ze zachowujesz sie jak dziecko nikt normalny by sie tym nie przejal, co najwyzej rzucil podobny zart i tyle ale ty pokazujesz facetowi, ze cie to dotyka wiec on sobie zartuje bo chyba nie chcesz nam wmowic, ze wierzysz w to, ze on na powaznie opowiada ci, ze ma kochanke i co ona lubi? :D

Gość gość
a co on takiego robi? zdradza cie?

Gość Gach tej tutaj
Pewnie właśnie ciupciam taka jedna lale

Gość gość
to nie jest na poważnie i dobrze o tym wiem. Tylko po co on mnie tym niby ma denerwować?

Gość gość
a ja myslę,ze facet ma coś na sumieniu mąż mojej koleżanki na jej pytanie"gdzie do tej pory byłeś? odp.u kochanki mówił jej tez,ze k***ic się mozna w godzinach pracy koleżanka bacznie zaczęla się przyglądać okazało się ,ze kochanka istniala juz kilka lat,i faktycznie w czasie pracy nie tylko k***ił się,ale i brał urlop bez jej wiedzy k***wstwo w biały dzień! ohyda!

Gość gość
bo widzi jak na to reagujesz i smieszy go to nie dziwie mu sie, bo "problem" twoj jest naprawde absurdalny

Gość gość
ojej bral urlop bez jej wiedzy? no jak on mogl :D

Gość gość
niby co go w tym tak śmieszy? Jak ja bym mu o kochanku powiedziała w żartach to by się obraził i poszedł spać na kanapę. Nie ma nic na sumieniu on nie jest z takich tym bardziej mnie to wkurza

Gość gość
I to jest zachowanie dziecka, wiesz, że to żart a cię to denerwuje. A ten 2 to łał, brawo dla bohatera! Ale ciupciał 2 naraz. :D

Gość gość
to, ze AZ tak cie to wkurza i, sadzac po temacie, robisz z igly widly

Gość gość
to jak teraz tak zartuje to uwazaj jak c***owie ze cie nie zdradza,wtedy bedziesz miala do myslenia

Gość gość
Weź nie wymyślaj, tak już by się obraził i spał na kanapie. Dziecko, idź dorośnij. Niezłe bajki na 35 letniego faceta wymyślasz.